-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jablocskov #28117 üzenetére
Értem
. Így viszont aggasztó, gyakorlatilag a 4 hónapnál régebben oltottakat mind boosterezni kellett volna.
#28118: nem kerestem rá, nem tudom vezetnek-e statisztikát az utazás miatt tesztelők körében. (vagy pl a magyarországi teszt-számba beleszámolják-e a napi párezer utazás miatt elvégzett PCR és antigén tesztet)?
Mo. pozitivitási rátája még igen jó, ez azt jelzi, hogy rengeteg embert tesztelnek pluszban. Persze hogy ez a full tünetmentesek teszteléséből, vagy a kb azonos rhino-s tünetek miatt elvégzett tesztek miatt van, nem tudjuk. Ha utóbbi, akkor az epic fail, ugyanis a rhino kiszorítja a covidot és definíció szerint elbújtatja/eltereli a figyelmet az esetleges koronavírus-fertőzöttekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest