- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Én is itt vagyok, sőt talán az egyik legelszántabb Tuas vagyok, ha megnézed a konfigot...

Mellesleg én is lecserélném, de nemtom mire, mert nem látom teljesen értelmét, amíg a FarCry is megy közép-magas beállításokkal, 4X AA, 8x FSAA val!
Viszton ha már így megláttam a topicot, akkor itt is megkérdezném, hogy hogyan tuningolhatnám tovább a gépemet.
Mert nekem valahogy nem megy... A memóriákkal nem lehet baj, mert 133-asok, a proci 1458MHz után adja fel asszem, onnantól hiába emelek feszültséget nem akar menni. Egyszer majdnem meghalt a gép... de legalábbis én megijedtem, amikor sehogy sem akart beindulni... de aztán egyszercsak beindult safe módban. A másik érdekesség, amit nem értek az az, hogy nem emelkedik a hőmérséklet elvileg... nem értem, ugyanis most olvastam végig a topicot, és mindenhol 40 fokok felett írjátok a hőmérsékletet... nekem max. 36°, amit SpeedFannel nézek. Átver az alaplapom érzékelője?
Szóval, szeretném ha segítenétek
Ja, még érdekesség az, hogy amint az alap 1200Mhz-t emelem, a VGAm AGP-je csak 2x lehet max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 10a – évismétlés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert nekem valahogy nem megy... A memóriákkal nem lehet baj, mert 133-asok, a proci 1458MHz után adja fel asszem, onnantól hiába emelek feszültséget nem akar menni. Egyszer majdnem meghalt a gép... de legalábbis én megijedtem, amikor sehogy sem akart beindulni... de aztán egyszercsak beindult safe módban. A másik érdekesség, amit nem értek az az, hogy nem emelkedik a hőmérséklet elvileg... nem értem, ugyanis most olvastam végig a topicot, és mindenhol 40 fokok felett írjátok a hőmérsékletet... nekem max. 36°, amit SpeedFannel nézek. Átver az alaplapom érzékelője?