Aktív témák
-
MÁrkk13
csendes tag
Hi.
A rezgést hogyan lehet ki kapcsolni a trust kormányon?
Ha tudod légyszíves írj.
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv:Márkk13
-
boz82
tag
húú csak gyorsan 1-2 dolog ami eszembe jut
Nekem volt Pc-s logitech force feedbackes kormányom (erővisszacsatis),F1 2010-et nyomtam vele.
Az normál méretű,baromi precíz,akkor húz ha kell,érzed az utat,a kanyart stb.
A kormány kb. 5000 ftért megszerezhető.Nah ez a trust...ha tekered vmi gumi húzza vissza sztem középre magától..ha lenyomod a gázpedált vibrál,ha a féket akkor is,ha nem csinálsz semmit akkor is
érzéketlen ,nem úgy megy a kocsi ahogy kéne...a kormány kicsi ! műanyag az egész,szar a fogás..nem is folytatom -
Akkor kérdezek. Miért förmedvény. Mi a baja pontosan? Nem volt még kormányom így nincs összehasonlítási alapom, hogy mi a jó és mi nem.
-
Flashget
félisten
amiért érdemes pénzt adni:
DFGT, G25 (bár ez csak használtan van már),G27 vagy Porsche fanatec..
a többiért csak kidobott pénz.. -
Ok érdekelne a véleményed mert akkor lehet én is veszek egyet.
-
Végülis nem vettem kormányt sajnos én se találok teszteket róla.
-
Hightec
csendes tag
Hi!Ma vettem egy ilyet a tescoba 10000ft .Nekem az elso kormány ,biztos sokkal profibbak is vannak,de a billentyuhoz képest SOKKAL élvezetesebb a játék.A vibráciot lekaptam róla nekem az nem jott be,amugy kézre áll enyit megér...Tod kis péz kis foci
-
Hello. Körbenéztem még nem találtam ilyen témát.
A napokban eldöntöttem, hogy kormányt szeretnék venni.
Ezt a típust tartom a legjobbnak, de mivel még nem volt sosem kormányom szeretném kikérni a véleményeteket, főként olyanokét aki már próbálta, vagy jelenleg is ilyene van.
Ebben az árkategóriában akarok nézelődni, 20 ezer forint alatt.Az Iponon
A termék hivatalos oldalaInfók a PCX-ről:
Tulajdonságok:Trust GXT-27 Force Vibration Steering Wheel kormány
USB kormány és pedál
Kompakt USB kormány és pedál szett
Rezgőhatásokkal kínál valós élményt
3 az 1-ben: Kompatibilis a PC, a Sony PlayStation 2 és a Sony PlayStation 3
Gumibevonatú kerék a jobb tapadás érdekében
Kerék érzékenysége állítható a 6 szintre
2 kerék szerelt sebességváltó karok és 12 akció gomb
Nyomásérzékeny gombok valósághũ játékélményt (ha csatlakoztatva PlayStation 2 / 3 esetén)
Stabilan asztalra szerelhető kialakítás, tapadófelülettel
Előre is kösz a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest