Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #37165 üzenetére

    "Összességében elmondható, hogy nem baj, ha haladunk a korral, csak adjanak hozzá RAM-ot meg processzort meg gépet, amikor a 1000. frissítés jön ki 2 év alatt egy rendszerhez. :D" - egyrészt igen, adjanak hozzá hardvert (elég ha az XP-t nézem, a korai változat 466-oson 64MB RAM-al elment; az utolsó változatokhoz, meg már a 2GB RAM is jól jött két magos CPUval 2GHZ felett, és az előbbi gépen el sem indulni, nemhogy játszani is lehetett volna mellette). Semminek nem emelkedik olyan gyorsan a gépigénye mint a sima netezésnek.
    Másrészt nekem ez a rengeteg frissítgetés mindig azt az érzetet kelti bennem, hogy egy félkész fércet kaptunk oprendszer címén, amit állandóan tákolni kell, hogy használható maradjon.

    "amikor mondjuk pénteken szopat," - neked még nem is olyan vészes, mert ezek lemennek 5-10 perc alatt, annyival később ülsz a biciklire. De nekem mikor 10 perc haladós sétára van a buszmegálló, 12 perc múlva megy a busz - a következő egy óra múlva - akkor nagyon nem mindegy, ha ilyenkor kezd el frissíteni.
    A péntekkel meg lazán bántam általában, eleve előbb kezdtem el készülődni. A nyelviskolában egy időben már 14:30-kor (érkezetettem az utolsó csoportot) leléptem, 16:00 helyett. Mikor rájöttem h ez így mégsem jó, akkor meg maradtam tovább, munkaiő végén lerendeltem egy pizzát, megnéztem egy filmet, miközben megettem, majd szép csendben lassan elindultam a kedvenc hangulatkarbantartóm felé, ahogy tettem volna otthonról is visszatérve. Még hamarabb is értem le, és egy haza buszozást is megspóroltam. (igaz a megkésett ebédet pizzával kellett kiváltanom, de anyagailag belefért).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák