Hirdetés
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Csak tudod az az érdeke hogy a f@szért kérik ismét???

Azt meg sem említem , hogy töltött fel , de mivel egyéni vállalkozóként dolgozik egy biztosító cégnél, ezt valahogy nem akarja elfogadni ez a tökkel ütött Wise, mivel nem kap bérpapírt , csak bankszámlára jön a "fizetése" , ergo csak bankszámla kivonatot tudott beküldeni.
Ezt válaszolták:
"A fiókod további használatához igazolnod kell a jövedelmedet.
Észrevettük, hogy még nem töltöttél fel új dokumentumokat a jövedelmed igazolására. Örömmel segítünk ebben, ezért íme néhány válasz a folyamattal kapcsolatos gyakori kérdésekre.Miért nem fogadta el a Wise a dokumentumodat?
Ez azért van, mert nem tudtuk arra használni, hogy teljes mértékben megértsük, honnan származik a pénzed. Koppints az alábbi gombra, hogy pontosan megtudd, mi volt a probléma, és tölts fel új dokumentumokat."
Honnan származna mégis b+ , ott van az utalásnál , kitől jött.
Aztán itt van ez is , csak adaléknak , ami az előző posztban is benne volt:
"Jah az is érdekes hogy én át tudom írni a lakcímem , bele tudok klikkelni a mezőbe , az övének szürke a mező része és nem tudja átírni a lakcímet. Ez is milyen már..."
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest