Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Csak tudod az az érdeke hogy a f@szért kérik ismét???

Azt meg sem említem , hogy töltött fel , de mivel egyéni vállalkozóként dolgozik egy biztosító cégnél, ezt valahogy nem akarja elfogadni ez a tökkel ütött Wise, mivel nem kap bérpapírt , csak bankszámlára jön a "fizetése" , ergo csak bankszámla kivonatot tudott beküldeni.
Ezt válaszolták:
"A fiókod további használatához igazolnod kell a jövedelmedet.
Észrevettük, hogy még nem töltöttél fel új dokumentumokat a jövedelmed igazolására. Örömmel segítünk ebben, ezért íme néhány válasz a folyamattal kapcsolatos gyakori kérdésekre.Miért nem fogadta el a Wise a dokumentumodat?
Ez azért van, mert nem tudtuk arra használni, hogy teljes mértékben megértsük, honnan származik a pénzed. Koppints az alábbi gombra, hogy pontosan megtudd, mi volt a probléma, és tölts fel új dokumentumokat."
Honnan származna mégis b+ , ott van az utalásnál , kitől jött.
Aztán itt van ez is , csak adaléknak , ami az előző posztban is benne volt:
"Jah az is érdekes hogy én át tudom írni a lakcímem , bele tudok klikkelni a mezőbe , az övének szürke a mező része és nem tudja átírni a lakcímet. Ez is milyen már..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rap, Hip-hop 90'
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fallout 4
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Nyitlocker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest