- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tavaszi hardvernyitány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
NEM megoldas a Revolut sem. En egy evvel ezelott pont egy ilyen helyzet miatt veszitettem el a tobb eves Revolut accomat; ott nem csak, hogy visszautasitottak a topupot, hanem szo szerint becsuktak a fiokomat (Revo topikban anno irtam reszletesen az esetrol, napokig kommunikaltam veluk, valamilyen felsovezetoi szintre is eszkalaltak mar, de nem sokat ert).
Azota Wise-t hasznalok, de itt is csak addig fog mukodni, amig nem futok bele egy ilyen szopoagba, mint a kollega is... Emiatt viszont nem fogok egy kulon, sajat bankszamlat nyitni, ha mi IGY elunk (oldschool, boomer? idc!), mar pedig, hogy 1995 ota kozos konyhan vagyunk, mert egy csalad es van is nevre szolo bankkartyam, de a bankszamla nyilvan csak egy nevre szolhat.
Mindenesetre nevetseges szerintem, hogy 2024-ben nem tudjak megerteni es elfogadni a rengeteg igazolo dokumentaciot (Revos historia alkalmaval meg kozos videot is keszitettem a felesegemmel, amit atkuldtem nekik, ahol verbalisan lekommunkaltuk nekik a helyzetet - mindhiaba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Túraautó topik
- Futás, futópályák
- Crimson Desert
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jogász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Sapphire NITRO+ RX 6950 XT 16GB
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- ELADÓ PARKSIDE PSBSA 20-LI C3 akkus fúró, ütvefúró, és csavarbehajtó
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest