Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
NEM megoldas a Revolut sem. En egy evvel ezelott pont egy ilyen helyzet miatt veszitettem el a tobb eves Revolut accomat; ott nem csak, hogy visszautasitottak a topupot, hanem szo szerint becsuktak a fiokomat (Revo topikban anno irtam reszletesen az esetrol, napokig kommunikaltam veluk, valamilyen felsovezetoi szintre is eszkalaltak mar, de nem sokat ert).
Azota Wise-t hasznalok, de itt is csak addig fog mukodni, amig nem futok bele egy ilyen szopoagba, mint a kollega is... Emiatt viszont nem fogok egy kulon, sajat bankszamlat nyitni, ha mi IGY elunk (oldschool, boomer? idc!), mar pedig, hogy 1995 ota kozos konyhan vagyunk, mert egy csalad es van is nevre szolo bankkartyam, de a bankszamla nyilvan csak egy nevre szolhat.
Mindenesetre nevetseges szerintem, hogy 2024-ben nem tudjak megerteni es elfogadni a rengeteg igazolo dokumentaciot (Revos historia alkalmaval meg kozos videot is keszitettem a felesegemmel, amit atkuldtem nekik, ahol verbalisan lekommunkaltuk nekik a helyzetet - mindhiaba).
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest