Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
NEM megoldas a Revolut sem. En egy evvel ezelott pont egy ilyen helyzet miatt veszitettem el a tobb eves Revolut accomat; ott nem csak, hogy visszautasitottak a topupot, hanem szo szerint becsuktak a fiokomat (Revo topikban anno irtam reszletesen az esetrol, napokig kommunikaltam veluk, valamilyen felsovezetoi szintre is eszkalaltak mar, de nem sokat ert).
Azota Wise-t hasznalok, de itt is csak addig fog mukodni, amig nem futok bele egy ilyen szopoagba, mint a kollega is... Emiatt viszont nem fogok egy kulon, sajat bankszamlat nyitni, ha mi IGY elunk (oldschool, boomer? idc!), mar pedig, hogy 1995 ota kozos konyhan vagyunk, mert egy csalad es van is nevre szolo bankkartyam, de a bankszamla nyilvan csak egy nevre szolhat.
Mindenesetre nevetseges szerintem, hogy 2024-ben nem tudjak megerteni es elfogadni a rengeteg igazolo dokumentaciot (Revos historia alkalmaval meg kozos videot is keszitettem a felesegemmel, amit atkuldtem nekik, ahol verbalisan lekommunkaltuk nekik a helyzetet - mindhiaba).
Új hozzászólás Aktív témák
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest