Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Látom megy az adok-kapok a Wise számla kapcsán hogy róla és felé mi ingyenes és mi nem, mi számít nemzetközi utalásnak és mi például nem.
Leírom a saját tegnapi példámat az hátha segít kiegyenesíteni a kérdést.
Van három számlám. Revolut, Wise és a Gránit Banknál vezetett. Utóbbira kapom a fizetést, a Wise hazai apróhirdetéses adás-vételi számlának van használva, a Revolut meg például számlák, online előfizetések és külföldi vásárlások intézéséhez valamint családi körben gyors pénzküldésre.
Nos utoljára is ez történt. Párom bankjánál (CIB) befizettem személyesen 20000 forintot, amit a Revolut számlámra mozgattunk egy ottani meglévő összeghez, majd a maradék 18991 forintot szerettem volna a Gránithoz átjutatni a lehető leggyorsabb módon.
Átváltottam Euróra - 49.40 lett - amit átküldtem a Wise számlára, ami meg is történt pár másodperc alatt. Ez a két művelet INGYENES is volt.
Aztán a Wise appon átváltottam vissza forintra, itt került levonásra 221 forint, azaz 18770 forintot kaptam.
Végül a Wise számláról ezt az összeget a Gránithoz utaltam szintén pár másodperc alatt INGYENESEN.
Ergo Revolutnál a nemzetközi utalás még a Standard csomag esetében is lehetséges INGYENESEN és AZONNAL, valamint Wise esetében a Forint utalás hazai számlára szintén INGYENES és azonnali.
Talán tudtam segíteni pár embernek hogy mi miként működik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest