Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
"Elképzelhető tehát, hogy Eszter egy ilyen hamisított Wise oldalra lépve nézte meg az aktuális egyenlegét..."
Ez a része nekem nem kerek. Hogy nézhetem meg az egyenlegem egy kamu oldalon?
Azt csak tudom nagyjából, hogy mennyi pénz volt rajta, ha nem is pontosan. Nagyon nehéz belőni a csalóknak, hogy a valós egyenleghez közeli számokat mutassanak.
Arról nem is beszélve, hogy a Google ezt szinte azonnal kilövi, ha hirdetés lett volna Wisse.com címmel vagy hasonló. Már az engedélyeztetési rostán kiesik.
Jó lett volna még tudni, hogy milyen eszköz, mert ha iOS és MacOS-ről beszélünk, megint rengeteg kérdést felvet.
Ennek a cikknek annyira értelme volt, hogy ha bármi történik a pénzünkkel, akkor írjunk az összes létező support és kapcsolatban lévő létesítménynek leveleket, e-maileket.
Már ha ez nem lenne egyértelmű, akármekkora összegről is van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest