Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia. Természetesen meg van nyitva a Kanadai dollár számla, és azokat az adatokat küldtem tesómnak. Semelyikkel nem volt még ilyen gond, se EUR se Font se Forint. Minden működik kivéve ezt. Tehát jött az email, hogy kaptam Kanadai Dollárt, és mindenáron azt akarja, hogy Kanadai bankba csináljak egy depozit-ot. Viszont most nézegetve a leírást:
Bármikor fogadhatsz CAD utalást a helyi számlaadataidra EFT (electronic fund transfers) utalással és közvetlen befizetéssel (direct deposits). Tudj meg többet itt.
Egyelőre nem támogatjuk az alábbi fizetési módokat:
belföldi wire utalások,Interac utalások,online számlafizetések (OBT)SWIFT
Ami pedig tesómtól jött az sajnos interac
Már csak azt nem tudom, hogy mit csináljak vele, mert a Wise küldte, hogy kaptam utalást, viszont wise-ba belépve nyoma sincs. Az email meg arról jött, hogy ugye deposit, ha rányomok akkor meg bejön az az oldal, amit fentebb beraktam képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest