- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
StokiBoti
üzenetére
Ha az alap csomagokról beszélsz, akkor Wise-nál van valami limit, ha jól emlékszem 3000 € felett számol fel valami díjat. Plusz a váltás sem olyan olcsó, mint Revolutnál, oda is számol egy minimális díjat. (Összességében még így is nagyon jó a Wise váltása is).
Nekem van mindkettő, igaz a Wise azért lett csak, mert van egy bankszámlám, amihez anno nem kértem kártyát és így egyszerűbb vele Revo-ra juttatni a pénzt.
Van olyan ismerősöm, akinek elege lett a magyar bankokból és Wise-t használ, semmi gondja nincsen vele.
Revol mellett szól (nekem), hogy van széf, így nem fordulhat elő, hogy ha nincsen rajta elég Forint, akkor levonja valutából (én azokat tartom széfben)
Ha esetleg valutát kellene utalni és a Revonál már kifutnék a díjmentességből, akkor a Wise a legjobb választás. Én a helyedben, ahogy már írták is, megtartanám mindkettőt. Enni nem kérnek
Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.