Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
StokiBoti
üzenetére
Ha az alap csomagokról beszélsz, akkor Wise-nál van valami limit, ha jól emlékszem 3000 € felett számol fel valami díjat. Plusz a váltás sem olyan olcsó, mint Revolutnál, oda is számol egy minimális díjat. (Összességében még így is nagyon jó a Wise váltása is).
Nekem van mindkettő, igaz a Wise azért lett csak, mert van egy bankszámlám, amihez anno nem kértem kártyát és így egyszerűbb vele Revo-ra juttatni a pénzt.
Van olyan ismerősöm, akinek elege lett a magyar bankokból és Wise-t használ, semmi gondja nincsen vele.
Revol mellett szól (nekem), hogy van széf, így nem fordulhat elő, hogy ha nincsen rajta elég Forint, akkor levonja valutából (én azokat tartom széfben)
Ha esetleg valutát kellene utalni és a Revonál már kifutnék a díjmentességből, akkor a Wise a legjobb választás. Én a helyedben, ahogy már írták is, megtartanám mindkettőt. Enni nem kérnek
Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.