Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
StokiBoti
üzenetére
Ha az alap csomagokról beszélsz, akkor Wise-nál van valami limit, ha jól emlékszem 3000 € felett számol fel valami díjat. Plusz a váltás sem olyan olcsó, mint Revolutnál, oda is számol egy minimális díjat. (Összességében még így is nagyon jó a Wise váltása is).
Nekem van mindkettő, igaz a Wise azért lett csak, mert van egy bankszámlám, amihez anno nem kértem kártyát és így egyszerűbb vele Revo-ra juttatni a pénzt.
Van olyan ismerősöm, akinek elege lett a magyar bankokból és Wise-t használ, semmi gondja nincsen vele.
Revol mellett szól (nekem), hogy van széf, így nem fordulhat elő, hogy ha nincsen rajta elég Forint, akkor levonja valutából (én azokat tartom széfben)
Ha esetleg valutát kellene utalni és a Revonál már kifutnék a díjmentességből, akkor a Wise a legjobb választás. Én a helyedben, ahogy már írták is, megtartanám mindkettőt. Enni nem kérnek
Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem akarsz két kártyát magaddal vinni, akkor pedig igényelj egy Curve-t amik mögé berakod ezeket és azzal fizetsz amelyikkel éppen akarsz.