Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
trialboj
üzenetére
Hello, igaz amatőr vagyok hozzá, de megpróbálok úgy válaszolni ahogy én tudom, ha túl rosszul mondanám, majd kijavítanak.
Én úgy gondolom, a kettőnek alapvetően más a lényege. A paypallal fizetsz, vásárolsz inkább, ezzel pedig pénzt utalsz. Én legalábbis erre használtam, mikor kint dolgoztam angliában, az angol bankomból ezzel utaltam haza a magyar bankomba a pénzt. Tehát ezzel elsősorban te küldesz pénzt másik számlára (amikor kezdtem, még ennyi volt).
Ezért nem értem, milyen kártyát akarsz létrehozni neki? Vagy hol? Első körben úgy gondolnám, annak kellene lennie TW számlának aki utal neked, megkapja az itthoni adataidat hogy hová, mint egy rendes banknál, de itt tölti ki és utalja át. Persze ez nem valószínű hogy könnyen járható út.
Most már viszont lehet igényelni akár rendes fizikai kártyát hozzá, meg be lehet állítani különböző alszámlákat különböző pénznemben (vagy miket, és ez tán működik a fizikai kártya igénylése nélkül is), és a GBP-USD-EUR számlákhoz jár banki azonosító is, amit aztán a partnernek megadva (gondolom) ugyan úgy lehet utalni, mintha rendes banki utalás lenne. (Bár az euróhoz német jár, így lehet aki más országból, például olaszból utalna eurót, annak ez is nemzetközi lenne. Nem tudom.) Majd te meg kiutalod a saját bankkártyádra az összeget.
Aztán lehet hülyeséget írok, nem vagyok benne biztos hogy tényleg így megy, én így értettem, de majd jön valaki aki kijavítja, ha túl nagy hülyeséget írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Mazda topik
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Egyedi ékszerdobozka
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest