Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
moe1979
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdés: egy biztosítás (befektetéssel kombinált) kifizetése lenne időszerű egy hazai fiókkal működő nagy cégtől, én vagyok a kedvezményezett. A "befizetést" mindig KP-ban fogadták (euróban), a kifizetés persze nem abban történik, hanem eurós utalással. Viszont nekem nincs deviza számlám, és nem is szeretnék (vagy max 2-3 napig, hogy tovább tudjam utalni forintban a banki számlámra). A Transferwise megfelelő erre? Van ott fiókom, én már fizettem vele külföldre, de eurós számlám még nincs. Mivel jár ez? Az utalási költségeket ismerem, de van egyéb hátulütője? Havidíj, vagy nem lehet megszüntetni, vagy bármi? (nagyobb összegnél engedélyezik? (igazolni tudom magam, csak nem szeretném, ha beragadna a pénz). Igazából az érdekelne, hogy az én esetemben járható-e ez az út? Vagyis A biztosító a TW-s számlára fizet euróban, és én onnan továbbutalom magamnak a forintos rendes bankos számlámra? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.01
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest