Hirdetés
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
moe1979
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdés: egy biztosítás (befektetéssel kombinált) kifizetése lenne időszerű egy hazai fiókkal működő nagy cégtől, én vagyok a kedvezményezett. A "befizetést" mindig KP-ban fogadták (euróban), a kifizetés persze nem abban történik, hanem eurós utalással. Viszont nekem nincs deviza számlám, és nem is szeretnék (vagy max 2-3 napig, hogy tovább tudjam utalni forintban a banki számlámra). A Transferwise megfelelő erre? Van ott fiókom, én már fizettem vele külföldre, de eurós számlám még nincs. Mivel jár ez? Az utalási költségeket ismerem, de van egyéb hátulütője? Havidíj, vagy nem lehet megszüntetni, vagy bármi? (nagyobb összegnél engedélyezik? (igazolni tudom magam, csak nem szeretném, ha beragadna a pénz). Igazából az érdekelne, hogy az én esetemben járható-e ez az út? Vagyis A biztosító a TW-s számlára fizet euróban, és én onnan továbbutalom magamnak a forintos rendes bankos számlámra? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest