Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Miért néztem be? Olvastad korábban a sajtóközleményt? Utaltam már TW HUF számlára és onnan is utaltam el, és mindig azonnal megérkezett. AZ MNB által használt GIROInstant előírási rendszerben működik ez is, így annak teljesülnie kell nap 24 órájában, mindegy hogy vasárnap van vagy karácsony. Az is mindegy, hogy brüsszeli cég vagy sem, hiszen magyar technikai számot adnak, amit az MNB biztosít, így tud menni ebben a rendszerben. Ezért lett ez nagy szó, mert mindenki egyedi számlaszámot kap.
Ha nem így lenne, akkor eddig miért teljesült azonnal a jóváírás? Szóval tuti volt valami probléma, mert nekem is a próba utalás 0:55kor teljesült, valamint ahogy goop írta a kártyás felöltésnek is azonnal mennie kellene, és az már független az utalástól.
Forrás: https://www.portfolio.hu/bank/20200916/hatalmas-ujitasra-keszul-a-transferwise-magyarorszagon-elarultak-a-reszleteket-448804
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest