Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én is ideges voltam miatta az elején, egy i7-4770-em van, de ugye minimumnak egy 8. generációs cput adtak meg, meg is bukott a teszten a gép. De ahogy haladunk a megjelenés felé, egyre nyugodtabb vagyok. Fog az menni gond nélkül, fasza is lenne, ha egy ilyen cpu-n nem menne a Win 11! Hiába hat éves már, a mai napig elég mindenre.
A többi biztonsági követelményre meg magasról teszek, eddig is gond nélkül megvoltam nélkülük, ezután sem fognak hiányozni! Nem is értem, hogy lehetett ennyire szigorú biztonsági követelményekkel kiadni. Otthoni felhasználónak, alapból felesleges szolgáltatások azok, vállalati környezetben már más kérdés, de oda meg mehetne a Pro verzió, ahol ezek az opciók kellenek, otthonra meg jó a Home, amiben ezek nincsenek.
A laptopos követelmény is egy vicc, amiben fhd felbontású kamerát követel, automata fókusszal és fehéregyensúly állítással! Mindezt a Windows Helló, arcfelismeréses azonosításhoz. Ekkora baromságot! A laptopok 80%-ban sose volt ilyen kamera, nem is lesz, mert felesleges, vicc! Ha nem is karja ezt a funkciót használni sose az ember, akkor minek? Ott a pin kódos, vagy jelszavas beléptetés, esetleg új lenyomat, ha van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Építő/felújító topik
- PH! Darts
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest