Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én is ideges voltam miatta az elején, egy i7-4770-em van, de ugye minimumnak egy 8. generációs cput adtak meg, meg is bukott a teszten a gép. De ahogy haladunk a megjelenés felé, egyre nyugodtabb vagyok. Fog az menni gond nélkül, fasza is lenne, ha egy ilyen cpu-n nem menne a Win 11! Hiába hat éves már, a mai napig elég mindenre.
A többi biztonsági követelményre meg magasról teszek, eddig is gond nélkül megvoltam nélkülük, ezután sem fognak hiányozni! Nem is értem, hogy lehetett ennyire szigorú biztonsági követelményekkel kiadni. Otthoni felhasználónak, alapból felesleges szolgáltatások azok, vállalati környezetben már más kérdés, de oda meg mehetne a Pro verzió, ahol ezek az opciók kellenek, otthonra meg jó a Home, amiben ezek nincsenek.
A laptopos követelmény is egy vicc, amiben fhd felbontású kamerát követel, automata fókusszal és fehéregyensúly állítással! Mindezt a Windows Helló, arcfelismeréses azonosításhoz. Ekkora baromságot! A laptopok 80%-ban sose volt ilyen kamera, nem is lesz, mert felesleges, vicc! Ha nem is karja ezt a funkciót használni sose az ember, akkor minek? Ott a pin kódos, vagy jelszavas beléptetés, esetleg új lenyomat, ha van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Whisky topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Call of Duty: Black Ops 7
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest