Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én is ideges voltam miatta az elején, egy i7-4770-em van, de ugye minimumnak egy 8. generációs cput adtak meg, meg is bukott a teszten a gép. De ahogy haladunk a megjelenés felé, egyre nyugodtabb vagyok. Fog az menni gond nélkül, fasza is lenne, ha egy ilyen cpu-n nem menne a Win 11! Hiába hat éves már, a mai napig elég mindenre.
A többi biztonsági követelményre meg magasról teszek, eddig is gond nélkül megvoltam nélkülük, ezután sem fognak hiányozni! Nem is értem, hogy lehetett ennyire szigorú biztonsági követelményekkel kiadni. Otthoni felhasználónak, alapból felesleges szolgáltatások azok, vállalati környezetben már más kérdés, de oda meg mehetne a Pro verzió, ahol ezek az opciók kellenek, otthonra meg jó a Home, amiben ezek nincsenek.
A laptopos követelmény is egy vicc, amiben fhd felbontású kamerát követel, automata fókusszal és fehéregyensúly állítással! Mindezt a Windows Helló, arcfelismeréses azonosításhoz. Ekkora baromságot! A laptopok 80%-ban sose volt ilyen kamera, nem is lesz, mert felesleges, vicc! Ha nem is karja ezt a funkciót használni sose az ember, akkor minek? Ott a pin kódos, vagy jelszavas beléptetés, esetleg új lenyomat, ha van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest