- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczp
csendes tag
Minidlna kersztül nézem a filmeket egy SAMU TV-n , ha felmásolok egy felirat file-t (SRT,ugyanazon névvel) a TV nem jelenik meg. Mi lehet a baj ?
-
MylkA80
csendes tag
Feltettem ismét az alap 0.8.1-et és a 0.8.1 repairt is. A többit nem.
Látom, hogy 0.7 ben automount már támogatott, ennek ellenére a vinyót még mindig nem látja...Lehet az a baj, hogy a V1-essel lett formázva, nem vele? Mert a pendrive-t vele formáztam...
A pendrive látszik csak, a hálózati megosztásban és a csatolási pontban is. -
suste
veterán
válasz
MylkA80 #62896 üzenetére
Fw
1: Nézd meg logikusan a verziószámokat amiket bemásoltál:
suste/headless@OpenWrt@0.8.1
suste/headless@openwrt@BB@0.8.3
remnélem lesz egy egészséges hiányérzeted
ha felpakoltad a 0.8.1 repairt is, akkor nincs gond....Beállítás:
2: Csak annyit kéne csinálnod, hogy végigmész a readme-ken, amik ott vannak ahonnan az fw-t letöltötted!
kulcsszó: "Automount" -
MylkA80
csendes tag
Elkelne egy kis segítség...
Lecseréltem a Tplink 1043V1-et V2-re, mivel gyorsabb, így ő lett a fő eszközöm, a régi V1 meg felment az emeletre wifit szórni.A problémám a következő:
Nem látja a rádugott vinyót, illetve pendrive-ot.Csatolási pontokat, megosztást beállítottam, mégsem akar menni...A rendszer/csatolási pontokban nem látja a rádugott eszközöket a felső listában, win alól meg csak a saját belső memóriáját tudja megosztani, pár Kb-ot látok a hálózati meghajtóknál.
A verzió, amit felraktam a routerre:
suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07 (forrás:http://logout.hu/bejegyzes/suste/openwrt_barrier_breaker_14_07_sajat_verzio.html)
Rátettem egy mentést is:
10. frissítés, suste/headless@openwrt@BB@0.8.3 (forrás szintén innen)Agybeteg módon azt szeretném, hogy a swap file, meg ami kell a routernek gyors elérésű adat, gyorsítótár a 2GB-os pendrive-on legyen, a vinyón pedig két hálózati meghajtót szeretnék, ahol az egyik a "torrent" Ext4-re, minidlna-val megosztva, a másik "backup" pedig sima ntfs-re formázva. Ez utóbbit azért, hogy hordozható vinyóként is olvasható legyen a drive sima win alól.
Egyébként a vinyón a partíciók már léteznek, tele vannak adattal, mivel ez volt rádugva és működött is a V1-esen, vargalex-féle builddal, (OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 / LuCI Trunk (trunk+svn9655))
Szóval a vinyót nem szeretném újra particionálni/formázni.Screenshotot, hozzáférést tudok adni, ipcímmel, jelszóval, ha valaki tud segíteni.
Sajnos annyira nem konyítok a linuxhoz. Asszem valami SSH, vagy mi kell hozzá
Vaaagy, hagyjam a p.ba és cseréljem vissza a régire?
Köszönöm! -
SirKero
őstag
válasz
Bl@tty #62893 üzenetére
Úgy néz ki meg van a hiba. Ha leszedem a routerhez csatlakozáshoz szükséges jelszót azonnal felcsatlakozik a telefon. Viszont azt nem értem,hogy ha tiltott karakter lenne a jelszóban akkor a másik két ugyan olyan telefon miért tud felcsatlakozni minden gond nélkül illetve ez a készülék is ment ezzel a jelszóval a gyári beállítások visszaállítása előttig.
Ugyan úgy azonosítási problémát ír
-
Bl@tty
tag
válasz
SirKero #62890 üzenetére
Én még megpróbálnám esetleg a telefonban a WiFi kapcsolatok alatt az adott hálózatot "elfelejtetni" és újracsatlakozni, ha még nem próbáltad.
Volt már ilyesmi bajom más telefonnal és ott megoldotta. Ha jól emlékszem más lett a biztonsági beállítás a router wifi beállításainál (WEP -> WPA2-PSK) és a telefon ezt nem állította magától... -
SirKero
őstag
válasz
Intruder2k5 #62888 üzenetére
Ezt csak holnap ha hazamegyek tudom megnézni. Pontosan hol keressem
-
0.44
tag
ddwrt alatt nincs olyan opcio, hogy logolja a webes forgalmat? A megnyitott oldalak es a keresesek erdekelnenek. Gargoyle alatt tudom, hogy ez alap funkcio
-
-
siddis
őstag
válasz
SirKero #62882 üzenetére
Halié,
Én emlékszem olyan ZTE Skate telefonokra, amit ha "rosszul" függetlenített odahaza az ember (elfelejtette felírni hex-editorból az eredti mac address-t és/vagy kimaradt ez a lépés) akkor nem lehetett csatlakozni vele többet wifi-re, csak nagyon nagy mókolások árán. Szóval első körben én is a telefont nézegetném..
Persze megvan, hogy Alcatel de lehet hogy a módszer hasonló.. -
SirKero
őstag
válasz
vargalex #62883 üzenetére
Nem volt semmi mókolás minden gyári rajtuk. Most addig eljutottam,hogy itt benn a cégnél ( mivel itt megy a wifire mint a szél ) lefrissítettem a firmware verziót 4.2.2 -ről 4.4.2 -re kíváncsi leszek hátha ez segített rajta.
A mac címek a routerben a kliensek között vannak ott nézzem? -
válasz
SirKero #62879 üzenetére
Hát igen, ezek ilyen találgatós, megfoghatatlan hibák. Ugyebár a telefon bármely más routerre tud csatlakozni, tehát kizárt dolog, hogy abban bármi hiba legyen. Ugyanakkor a Te routeredre is bármi más képes csatlakozni, csak az a teló nem, tehát a router hiba is kizárt, vagyis akkor minden tökéletesen működik, mert mind a router, mind a telefon hibája kizárt, bizonyos szemszögből..
-
SirKero
őstag
válasz
Intruder2k5 #62878 üzenetére
Rendben
A telefonnal szerintem nincs gond mivel más routerre azonnal csatlakozik. Ezért gondoltam,hogy az én routerem beállításaiban kell a hibát keresni. Sajnos csak mezei felhasználó vagyok nem értek annyira hozzá. -
-
SirKero
őstag
válasz
Intruder2k5 #62876 üzenetére
Szia.
Köszönöm megnézem
de:
1. Nem tartalmaz
2. Nem tartalmaz ( nagybetű, kötőjel, alsó aláhúzás,szám van benne ) és ez a másik két ugyan ilyen típusú telefont nem zavarja.
3. Ezt megnézem otthon ( most melóban vagyok)
-
válasz
SirKero #62873 üzenetére
Szia!
Első körben...
1. A hálózatnév (SSID) ne tartalmazzon szóközt, ékezetes karaktert, különleges karaktert.
2. A jelszó (PSK) ne tartalmazzon szóközt, ékezetes karaktert, különleges karaktert.
3. A WiFi csatorna legyen fix, 1-11 között, a csatorna szélesség legyen 20MHz. -
SirKero
őstag
Üdv.
Lehet,hogy nem ide való a dolog de kínomban már nem tudok máshová fordulni ( a telefon saját topikjában sem tudtak segíteni az újra indítás nem segített )Telefon készülék gyári beállítások visszaállítása után nem csatlakozik az otthoni WIFI-re ( TP-Link WR1043ND ) Még két ugyan ilyen telefon van a családban mind kettőn volt vissza állítás de minden gond nélkül csatlakoznak. Laptopok smart tv-k telefonok működnek róla tökéletesen. A telefonnal beállítási gond nem lehet gondolom mert a munkahelyemen és egy ismerősömnél is azonnal ment fel a wifi-re.
A telefon látja a routert csatlakozni is akar csak a hitelesítés után azonosítási hibát ír ki.Esetleg tudna valaki segíteni,hogy mit nézzek meg a router beállításai között amitől nem tud a telefon kapcsolódni?
-
Panhard
tag
Sziasztok. Lecseréltem a routerem egy V3-ra. Lehet, hogy hiba volt. A megvételtől kb: 2 hétig jó volt, de most olyat kezdett el csinálni, hogy a wifi egyszerűen eldodja a kapcsolatokat. Látható marad az SSID, ha csatlakozni akar rá az ember, akkor a kódot nem fogadja el. Minden más funkciója működik rendesen. Ha ilyenkor csatlakozok rá kábellal, semmi rendellenességet nem lehet látni. A logban sem. Újraindítás után megint jó pár óráig, vagy akár fél napig is.
Tud ebben segíteni valaki? Előre is köszönöm.
-
wwenigma
Jómunkásember
Kérdés hogy az új proci meg nagyobb flash mennyit emel az árán. Ez igy minimum 20e.
Amugy azert nem raknak bele mert igy pozicionalnak árszintet...meg egyszerűen felesleges az ő nézőpontjukból. Sok egyéb nem consumer halozati eszközben is minimál flash van (4-8MB) mert titkositott es tömöritett firmware-t használnak amit indulaskor csomagolnak ki a RAM-ba és ugyanekkor programozzák fel a termékben levő procikat, FPGA-kat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rdavid89 #62819 üzenetére
Ugy nezem megint egy uj tudasbeli kulonbség miatt kapott uj reviziot. Ezek hulyek.WAN VLAN tagging és uj felület design.
Keresek firmware-t meg PCB képet, hardver valszeg ugyanaz....mod: meg is van, via FCC.
QCA8337N+25Q128FVSG+A3R12E40CBF-8E triumvirátus van benne, azaz ugyanaz a proci de 16MB ROM és 64MB RAM társaságában.... egyik szemem sír a másik pedig nevet mert nem fog menni a crossflash de legalabb vérfrissités volt.
TP Link 1043ND v4
-
tigipuf
senior tag
Sziasztok!
Először ide jönnék a kérdésemmel,hátha
1043 v2-m van,usb porton samsung vinchesterre torrentezik transmission klienssel a router.
(lassan 1 éve nonstop,köszönet az itteni kollégák segítségének)
Most kábellel csatlakoztattam az új Lg smart tv-m a routerre,szépen kapcsolódik,van hálózat minden ok.
Az lenne a kérdésem,hogy tudnám elérni a routeren lógó torrentező vinyómat a tv-ről ?Köszike!
-
rdavid89
csendes tag
Sziasztok, az a következő kérdésem, hogy ha létrehoztam egy guest wifit, akkor azt, hogy tudom megoldani akár cron-ban, hogy időzítve legyen mikor elérhető, és mikor nem?
-
0.44
tag
válasz
misimagaki #62812 üzenetére
:80 -at oda irod az ip vegere?
-
Gézengúz
addikt
Mi lehet ez az US specifikus firmware?
-
misimagaki
aktív tag
A két perc igaz, csak van egy csomó forward, binding, meg rezerválás. Az sem jó találgatni, hogy most a tűzfal tilt valamit a gépen, vagy a routerben van valami rosszul beállítva.
Viszont az mindenképpen érdekes, hogy a T-s Cisco routerben rezerválva volt a régi routernek ip, és ez az ip van dmz-be rakva. Ma estig ettől függetlenül minden ment mint a 1043 előtt. Ma viszont az összes forward megállt. Természetesen rögtön a oprendszeren lévő tűzfalra gondoltam. De amikor kikapcsoltam és akkor sem volt változás, akkor indult a magam elé bámulás.
Mivel nem találtam az okát elkezdtem a ciscora gyanakodni.
Kiderült, más az ipje a 1043-nak routernek, mint az elvárt, tehát azért állt meg minden teljesen jogosan.
De akkor miért ment egy hétig rendben? -
0.44
tag
válasz
Intruder2k5 #62847 üzenetére
koszonom
-
válasz
rdavid89 #62845 üzenetére
A két dolog nem ugyanaz, a hardveres nat támogatás jó ha van, mert csak ennek segítségével képesek a mai routerek natolni a nagy sebességű neteket. Sajnos enélkül még a leggyorsabb 2, vagy 2x2 magos modellek sem képesek rá. Ezzel szemben a másik eset amiről Te írtál, amikor is a szolgáltató natolt ip címet oszt ki az előfizetői végpontra, csak kellemetlenségeket okoz, mert a netkapcsolat "egyirányú" lesz ezáltal, vagyis távolról nem lehet kapcsolatot kezdeményezni az ilyen végpontra.
0.44, tudtommal ugyanúgy, tehát nincs. Tp-link vonalon nem tudok olyan nem gyári fw-ről, ami támogatná a hw nat-ot.
-
0.44
tag
válasz
Intruder2k5 #62844 üzenetére
ddwrt-n hogy all a nat?
-
rdavid89
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #62844 üzenetére
ez a hardweres NAT meg úgy általában a NAT-olt hozzáférés érdekelne bővebben
szerencsére UPC-nél még nem találkoztam vele, és anyit tudok, hogy T-nél kérni lehet, hogy ne legyen NAt-olt az IP.
de ez mit is jelent bővebben azon túl, hogy számtalan gépnek adnak azonos IP címet?
-
válasz
Tesztelo.hu #62843 üzenetére
Lévén az OpenWrt nem támogatja a hardveres NAT-ot, egyértelműen lassabb.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Lehetséges, hogy a 15.05-ös OpenWRT lassabb, mint a gyári firmware? 500-as Digi netem van, és a gyárival el is értem ezt a sebességet (Speedtesten mérve), viszont az OpenWRT-vel mostanában csak 280 Mbit körül mérek. Nem tudom, hogy az OpenWRT-e a lassabb, vagy a Diginél terhelődött-e le jobban a hálózat mostanában, és nem tudják biztosítani az 500 Mbitet.
-
-
rdavid89
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #62838 üzenetére
viszont Chaos Calmer 15.05.1 nincs
-
rdavid89
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #62836 üzenetére
https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd#downloads_for_tl-wr1043nd_v3x
ez alapján csak a v1 és v2-höz van
-
-
rdavid89
csendes tag
sziasztok, van már olyan Openwrt a V3-as verzióhoz, amit a gyári felületen keresztül is lehet upgradelni?
-
koti
tag
válasz
Headless #62833 üzenetére
Köszi a türelmedet és a segítségedet. A folder1-et a router adta, de most már látom hogyan lehet átírni ugyanis
közben kivettem a PEN-t a routerből újra leformáztam és, mint ezelőtt is végigcsináltam mindent ahogy írtad. És lőn csoda most szuperül működik.
Nem tudom mi volt a baj. Mondjuk kicsit lassan másol, mert most másolom rá hálózaton keresztül azt amit szeretnék rátenni. A másolás sebessége úgy 3-4 MB/sec. Ez vajon jó, vagy lehet gyorsabb is? -
koti
tag
válasz
Headless #62831 üzenetére
igen
\\tplinklogin.net\folder1 és probáltam így is \\192.168.1.1\folder1 aztán így is http://.... http:\\...
Sajnos sehogy nem fogadja el csak akkor, ha azt írom ftp://192.168.1.1/folder1
Ilyenkor meg is csinálja a hálózati ikont, de ugyanaz a helyzet mintha a TC-vel nézném, vagyis nem nyitja meg, pedig engedélyezve van írásra olvasásra.Köszi a segítséget. Biztos valami banális dolgot követek el ami miatt nem működik.
-
koti
tag
válasz
Headless #62829 üzenetére
Köszi a reagálást.
USB Settings
Add or Modify User Account. Itt átállítottam Read and Write módra azaz olvasás és irás engedélyezése.
Storage Authority: Read and Write FTP Access: Read and Write. A PEN engedélyezve van a routerben. Ennek ellenére csak FTP-vel érem el a PEN-t. Ha hozzá akarom adni a winben a hálózathoz ott nem találom meg így pedig nem tudom hozzáadni. A RUN -ban futtatom a tplinklogin.net utasítást, de csak tartalom nélkül jelenik hálózati meghajtók között és nem tudom hozzáadni. Próbáltam beírni a router IP címét és úgy hozzáadni FTP móddal engedi, de máshogy nem.
Van valami ötleted hogyan tovább? -
energiezolee
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek Titeket, hogy akinek megvan vargalex 1.1.5-ös build-ja WDR4300-ra, az legyen kedves adja meg nekem a letöltési linkjét!
Köszönöm szépen előre is! -
Headless
őstag
Múltkor belinkeltem neked a hivatalos tutorial-t annál jobban nem lehet leírni.
Windows intéző -> \\tplinklogin.net megjelennek a megosztott meghajtók jobbklikk hálózati meghajtó csatolása (map network drive). Ha \\tplinklogin.net nem menne írd be a \\192.168.0.1 vagy \\192.168.1.1 vagy ami a router ip-je.( hálózat tulajdonságai gateway címe)
Valamint a router webes felületén engedélyezve kell lenni az usb settings -> storage sharing opció.
-
koti
tag
V3-as új router. Egyenlőre 150514 eredeti fw-vel. Jól működik, de sehogy sem tudom megoldani azt, hogy az USB penjét meghajtóként, vagy hálózati elemként lássam. Win7 64 bit az op rendszer. FTP láthatóság megoldott, de ugye ott nem tudom megnyitni az elemeket. A lényeg néhány Excel filét a hálózatban lévő PC-el naponta változtatom ezért kellene, hogy lássam és szerkeszthessem mindegyik gépen a legfrissebb változatot. Kérem, segítsen valaki, mert nem túlságosan alaposak az ismereteim.
-
Sanya
nagyúr
válasz
giorgiosixx #62814 üzenetére
Ne wifin frissíts!
-
0.44
tag
válasz
misimagaki #62821 üzenetére
setup wizard 2 perc alatt vegig visz a konfiguralason
-
misimagaki
aktív tag
válasz
vargalex #62820 üzenetére
A fórumban az összes tippet végig csináltam. Kivéve a firmware frissítést.
Nekem 14613 van, a honlapon meg már 15910 a legfrissebb.
De most abba nem kezdek bele, mert van egyéb gázos pc ügyem, ami mellé nem hiányzik még egy router konfigurálás is, ha esetleg történik valami nem várt esemény.. -
vargalex
Topikgazda
válasz
misimagaki #62818 üzenetére
Ezt találtam még. Esetleg megpróbálod még, amit (elvileg) megoldásként (a firmware frissítésen túl) írnak: ne DDNS névvel, hanem IP-vel próbáld elérni a webes felületet.
-
rdavid89
csendes tag
ezekszerint megjelent már a V4 is? http://www.tp-link.com/en/download/TL-WR1043ND_V4.html
-
misimagaki
aktív tag
válasz
vargalex #62813 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam, sajnos nem segített.
A belépési oldal betöltődik, majd amikor beírom a jelszót utána kapom a hibaüzeneteket.
Megpróbáltam fixen beállított ip címmel - what is my ip. com-ról lekértem a mobilnetem címét.Úgy sem ment.Egy biztos, ebben az esetben nagyon jól működik az a része, hogy csak arról az ip-ről enged be, egyébként a jelszó kérő ablak sem ugrik fel. De a belépés ugyanúgy sikertelen, ha a megadott ip-ről megyek akkor is.
-
-
suste
veterán
válasz
Plazmacucci #62815 üzenetére
szoftver nem nagyon szokott megromlani
factory resetet és újra beállítást próbáltál már?
olyan szokott még lenni, hogy bekerül a környezetbe egy másik router, amivel azonos csatornán működik, és így zavarják egymást (zézz körül egy kereső programmal), vagy pedig bekerül a családba egy problémás wifi kliens.... -
válasz
giorgiosixx #62814 üzenetére
Tehát downgradelni kell a firmware-t? Este ki tudom próbálni. De az első két hónapban nem szarakodott így... Most meg csak reboot után lehet rá csatlakozni telefonnal/laptoppal.
-
giorgiosixx
tag
válasz
Plazmacucci #62806 üzenetére
Nekem is van gondom a V3 routeremmel. Nem csatlakozik automatikusan az intenethez, ha újraindul, pedig be van állítva. Az üf. szolgálattól ezt az infót kaptam, de még nem csináltam meg a frissítést:
"A problémát valószínűleg a firmware okozza. Próbálja eggyel korábbi firmwarrel "frissíteni" a routert. Az alábbi link alatt megtalálja a szükséges fájlt:
http://www.tp-link.com/res/down/soft/TL-WR1043ND_V3_150514.zip
A fájlt töltse le a számítógépére és csomagolja ki. A benne található .bin kiterjesztésű fájlra lesz majd szükségünk.
Frissítést következőképpen hajtsa végre:
A routert resetelje le, majd kösse össze kábellel PC-vel. Lépjen be a WR1043ND beállítási felületére,
és a bal oldali menüsorban kattintson a System Tools-ra , majd a megjelenő lehetőségek közül a Firmware Upgrade-re .
A megjelenő ablakban klikeljen a "Brwose" gombra és válassza ki a frissítéshez szükséges .bin fájlt.
Ezt követően kattintson az "Upgrade" (frissítés) gombra. A router megkezdi a frissítést.
Ezek után ismételten állítsa be a routert, és tesztelje a működését.
Várom szíves visszajelzését, hogy ez segített a probléma megoldásában." -
vargalex
Topikgazda
válasz
misimagaki #62812 üzenetére
Szia!
Szerintem csak a böngésző cache-t kell üríteni. A régi adatokkal (URL-ekkel) próbálkozik a böngésző, mivel számára ez ugyan az a host.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki #62811 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy a Remote Management IP Address-t átállítottam 255.255.255.255 -re
A Web Mangement Port-t is 9595-re, de eddig ezzel ment a 741ND. -
Headless
őstag
válasz
koffer82 #62808 üzenetére
Ehhez minek is kell frisebb kernel? Meg honnan szedted egyáltalán hogy frissebb kernel kell.
Ha a curl miatt igényli valami, akkor szerkeszd winSCP-vel a /etc/hosts fájlt, vagy az /etc/dnsmasq.conf fájlt. Host fájl alakja szerintem ugyanaz mint a forrásokon lévő elemeké, mert mintha ők is aként töltötték volna be.
Egy reklámszűrő host fájl frissülni szokott, sok link van benne.[link]
De azt tudnod kell hogy ez csak akkor fog érvényesülni, ha a router a dns szerver.
-
koffer82
csendes tag
válasz
vargalex #62739 üzenetére
Szia!
Ehhez kellene: http://homepage.ruhr-uni-bochum.de/Jan.Holthuis/misc/adblock-on-your-openwrt-router/
De közben találtam másikat is, erről nem tudom, hogy menne-e, ki kellene próbálni:
https://github.com/openwrt/packages/tree/master/net/adblock/files
Nekem ezek már egy kicsit a bonyolult kategóriába tartoznak, de majd ha több időm lesz, akkor lehet, hogy kipróbálom valamelyiket.
Üdv:
Jan -
Sziasztok!
Van egy ilyen routerem, a V3 verzió. A rajta lévő firmware frisebb mint amit le lehet tölteni a támogatói honlapról. Nem is jutott volna eszembe frissíteni, ha egyik napról a másikra nem kezdett volna el szarakodni.
Fél nap működés után ledobja a wifiket és nem lehet rá csatlakozni. Garancia a megoldás?Köszi!
P -
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Routeres topiocban ezt a típust ajánlották.
Az alábbi igényeim vannak:
Dinamikus sávszélesség elosztás (vagy valami hasonló). Néhány eszköznél fontosabb a sebesség.
MAC alapú IP kiosztás
Értelmesen beállítható port átirányítás
OpenVPN-nel tudjak távolról csatlakozni a helyi hálózatomhoz. Sőt ha a VPN kapcsolaton keresztünk kimehetnék a világhálóra az otthoni kapcsolaton keresztül, az maga lenne a tökély.Ezeket meg lehet valósítani valamelyik firmwarrel?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest