Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
A QoS az igazából "csak" egy script tudtommal ami tűzfal szabályokkal operál (állít be). Abban igazad van, hogyha nem a WAN interfészre állítom be a QoS-t akkor nem zavar be a kapcsolatban de mivel a WAN sebességét akarom / van értelme prioritásokkal szabályozni (kivéve ha pld.: VLAN -oknak akar valaki fix sávszéleket kiosztani) így elégé zavaró lehet. De ugye a passzív mód még mindig megoldás ilyenkor is viszont amikor WAN oldalról kellene egy belső gépen FTP elérés akkor a passzív mód se működik ahol próbáltam. Míg másik szintén Vargalex által készített firmnél ez nem fordult elő mivel előtte is az általa készítetteket használtam és fix beállításokat írok mindig vissza a frissítés után.
Mondjuk ha nálad a WAN interfészre alkalmazva működik passzív mód nélkül az furcsa mert használok itt ott jó pár ilyen routert és amin 1.1.5 -öt már felraktam ott sehol sem jó
Még szerencse, hogy csak 1 helyen kéne, hogy minden működjön de ott is a legkisebb a QoS prioritása ott azt így egyenlőre kikapcsoltam.Ráadásul már azóta kerestem is megoldást de még nem találtam csak olyat aki már észrevette ezt a hibát.
pld
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest