Hirdetés
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LetoAtreides
csendes tag
válasz
vargalex #32956 üzenetére
Hello!
Transmission-t letiltottam, inkább gépről torrentezek, és miniDLNA sincs engedélyezve.
Utánaolvasgattam. Szerintem a 842nd az ezt tudja. :S
Viszont beszéltem a bolttal, ahonnan vettem, és visszaveszik, és beszámítják az árát, ha veszek új TL-WDR4300-ast. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy amikor beüzemeltem a 842nd-t, akkor a te felületen formáztam meg a külső winyót (create 3 partitons - pivot-root), és ha megveszem a 4300-as routert, akkor miket kell csinálnom, hogy átdugjam arra?
1.) Van a swap, azzal gondolom nem kell semmit csinálni, csak felcsatolni és engedélyezni.
2.) Van az sda3, amin az adatok vannak. Na azt biztos, hogy nem szeretném formázni. Gondolom ezt is csak újra csatolni kell.
3.) És van az 512 MB-os, ami az extroot van. Gondolom ezt először fel kell csatolni, aztán formázni, aztán megint extoot-tá tenni az új routeren.
Ezeket jól gondolom?
És, ha igen, akkor ezeket milyen parancsok kiadásával tudom elérni (mind a 3 pontra)?
Probáltam kihámozni a first_step cgi-dből, de nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest