-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Akkor frissítsd le a legfrissebbre.
The router will reset after upgrading this firmware.
The configure file of old firmware cannot be used in this firmware.Tehát: Resetelni kell frissítés után, és a régi beállítási fájlt nem lehet rá visszatölteni, így kézzel kell ismét beállítgatnod.
-
suste
veterán
-
FNZ
őstag
tudok majd a suste firm-ben is saját ip címet adni, hogy ne a 192.168.1.1 legyen a router?
bocs, de nem értek hozzá:
olvastam a sok-sok leírást, de nem tudom, hogy mivel tud többet a suste mint a vargalex attól eltekintven, hogy a suste újabb. gondolom a benne lévő csomagok verziója az újabb és ettől stabilabb lesz a szerkezet? -
-
-
-
-
SztiviVander
addikt
a router beépített dlna szerverét sose használtam, de a routerre kötött raspberry-n futó minidlna-t csak akkor látja az LG tv-m ha a hw nat ki van kapcsolva (maga a nat persze engedélyezve van különben nem lenne net a belső hálón). nem tudom miért van ez, de esetleg tehetsz egy próbát. vargalex-ben meg a többi nem gyári fw-be eleve nincs hw nat opció, ott alaphelyzetben is ment minden.
-
krealon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest