Hirdetés
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- Gaming notebook topik
- Valami baja van a tápomnak
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Akkor frissítsd le a legfrissebbre.
The router will reset after upgrading this firmware.
The configure file of old firmware cannot be used in this firmware.Tehát: Resetelni kell frissítés után, és a régi beállítási fájlt nem lehet rá visszatölteni, így kézzel kell ismét beállítgatnod.
-
suste
veterán
-
FNZ
őstag
tudok majd a suste firm-ben is saját ip címet adni, hogy ne a 192.168.1.1 legyen a router?
bocs, de nem értek hozzá:
olvastam a sok-sok leírást, de nem tudom, hogy mivel tud többet a suste mint a vargalex attól eltekintven, hogy a suste újabb. gondolom a benne lévő csomagok verziója az újabb és ettől stabilabb lesz a szerkezet? -
-
-
-
-
SztiviVander
addikt
a router beépített dlna szerverét sose használtam, de a routerre kötött raspberry-n futó minidlna-t csak akkor látja az LG tv-m ha a hw nat ki van kapcsolva (maga a nat persze engedélyezve van különben nem lenne net a belső hálón). nem tudom miért van ez, de esetleg tehetsz egy próbát. vargalex-ben meg a többi nem gyári fw-be eleve nincs hw nat opció, ott alaphelyzetben is ment minden.
-
krealon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest