Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"Ha jól tévedek, itt láthatók a szakadások. 192.168.1.4-es IP-n van az Xbox One.
REQUEST...
ACK..."Ezek csak DHCP megujitasok, ami a berleti ido felenel meghosszabitjak a DHCP bejegyzes / kiosztas ervenyesseget. Mivel ezzel kapcsolatban csak az ervenyessegi ido valtozik, minden mas halozati parameter (IP, mask, gateway) valtozatlan, nem szabadna semmilyen kiesesnek lenni.
Sajnos ennel reszletesebb infot a gyari firmware nem ad, igy a hibakereses nehezkes...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem is pont ilyen jellegű, hanem inkább olyan, hogy speedtest-en nem méri meg az adott sávszélt, hanem elkezd lassulni, és végül kidobja connection timed out-ra.
Ráfrissítek párszor, utána egyszercsak jó lesz, de van amikor csak reboot oldja meg.
@Kicsirics77: Fejetekben? pl. Én nem beszéltem facebookról.
-
Tedd fel ezt!
gargoyle_1.6.2-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.binAztán pedig...
System -> Backup / Restore -> Restore Default ConfigurationMajd...
Connection -> Basic -> Wireless -> Access Point (AP) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest