- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS notebook topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
hudyfiu #7889 üzenetére
Én azért az 5k-s kínai vackokat nem venném egy kalap alá egy külső hálozati lejátszóval, de lehet csak nem ástam bele magam kellően a témába. De maradjunk a smart kérdésnél. Ha szabványosan van kódolva egy videó, akkor az 2-3 év múlva is szabványos lesz, ergó nem lesz gond a lejátszással. C szériás tv.m volt eddig, de egy kezemen meg tudom számolni hány videót nem játszott le az elmúlt 3 évben, azok is kivétel nélkül jóskapista-majd-én-átkódolom "release" volt, amik szerencsére mára kb teljesen kihaltak a nagyobb torrent oldalakról. Egyébkén nem smart-ot veszel, és adnak mellé egy böhöm kijelzőt, hanem fordítva. Én nagyon jól elvoltam eddig smart nélkül, de most hogy van, két nyomás és nézem a youtube csatornáimon a friss videókat (monjduk itt ki is merül nálam az okosság). Ami a fő gond, és ez nem smart probléma, az az, hogy a dlna szabvány szerinti felirat valahogy nem jelenik meg a tévén.
Ha pedig olyan helyen laknék, ahol kellene még egy set top box is, a külső lejátszó meg az erősítő mellé, tuti hogy fognám mind a négy távkapcsolót és olyan messze dobnám, amennyire csak tudnám. Pl a tavalyi samsung hangprojektor se tudja az anynet-et, ami sztem rossz vicc, vagy csak elírták a tulajdonságok között. Agyrém na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest