-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
Van egy T-home-os kábelnetem + IPTV-m, ehhez kaptam egy Cisco routert (gatewayt?)
Jelenleg a Cisco Wifije nem akar működni, ezért szertnék egy wifis routert, aminek a wifijét használnám. Ha már veszek új routert, olyat vennék, amin van USB port, hogy ráköthessek HDD-t és lehessen látni bármely eszközről.
A WD green lehet hogy leparkolja a fejet x másodperc után, de a motor tovább forog. Ezt onnan tudom, hogy a Windows úgy van beállítva, hogy x perc múlva kapcsolja le a HDD-t. Ha a Win lekapcsolta a HDD-t és én el a karom érni, mindig meg kell várni, míg felpörög. Ha a Win még nem kapcsolta ki a HDD-t (de a fejparkolás már megtörtént), akkor nincs ez a várakozási idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged