- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- XMLTV EPG letöltő progi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
A későbbi észhez téréshez, annyit tennék hozzá, hogy nekem is alig látott most valamit a WDTV, de van benne egy eszköz újraindítás és már látja a miniDLNA-t. Az hogy mit lát a router felől, azt nem próbálgattam, mert feltettem kérdésként, hogy jelszóval levédve mi lenne, de valaki azt írta, hogy már próbálkozott de sikertelenül.
-
suste
veterán
ha valamit változtatsz a beállításokon, akkor szerintem indítsd újra a miniDLNA szolgáltatást (rendszer/rendszerindítás), és ne csak a mentés alkalmazást nyomd meg
persze először mentés alklamazás, és aztán újraindításugyan ez lehetett az ushare-rel is
ott meg le kellett volna állítani az ushare szolgáltatást, és akkor tuti nem látta volna semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest