Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
Akkor itt a teljes hsz. : " vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog
Szia!
Ha eddig jó volt, akkor egészen biztosan változtatott valamit a szolgáltató, amire a router érzékeny.
Próbáld meg a következőt:
LuCI-ban Network->Interfaces->WAN->Advanced settings fül (Hálózat->Interfészek->WAN->Haladó beállítások fül):
LCP echo failure threshold (LCP echo hibaküszöb): 80
LCP echo interval (LCP Echo időtartam): 20 "
Amugy miután senki nem tudta a "megoldást" a problémára, tegnap visszaraktam a gyárit. Azóta nem volt szakadás. Igaz valamivel gyengébb a jel, de stabil, nem hullámzik. Érdekes hogy direkt ugyanazt a csatornát állítottam be neki, és szintén 40hz-t. Ezek szerint valami beállítás dolog lehetett mert a router jó.
Azokat állítottam csak amiket ide le is írtam, tehát aki rutinos az openwrt-ben rögtön látja hogy hol van elcseszve, ill hol hiányos a beállítás. Annyiból állt volna hogy ideba** két sort és a hülyegyereknek rögtön boldog karácsonya van mert két perc alatt megoldódott minden. Órák-napok kinlódását lehetne megspórolni
egy kis segítőkészséggel, cinizmus helyett. Mit lehet tenni, ilyen az élet....no meg az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest