- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

11hh tag Nekem van egy ilyen 3600-as routerem, és eddig gyári szoftvert használtam, de most felraktam vargalex 1.1.5 verziójú szoftverét. Szépen felment a gyári szoftverről, de sajnos a netet nem tudtam eddig beállítani. Internetszolgáltatóm MAC cím alapján osztja szét a netet, egy MAC cím klónozás vagy MAC cím beírás kellene. De akárhogy próbáltam nem ment (biztos nem jó helyen próbáltam)..  Sikerült találni vargalex szoftverének valami hibáját, nálam többször meghalt, csak a reset gomb után állt vissza alapra. Sajnos még routert pingelni se tudtam, ezért reszteltem. Sikerült találni vargalex szoftverének valami hibáját, nálam többször meghalt, csak a reset gomb után állt vissza alapra. Sajnos még routert pingelni se tudtam, ezért reszteltem.Előre is köszönöm a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- OLED monitor topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Sikerült találni vargalex szoftverének valami hibáját, nálam többször meghalt, csak a reset gomb után állt vissza alapra. Sajnos még routert pingelni se tudtam, ezért reszteltem.
 Sikerült találni vargalex szoftverének valami hibáját, nálam többször meghalt, csak a reset gomb után állt vissza alapra. Sajnos még routert pingelni se tudtam, ezért reszteltem.