-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Próbálom az usb-s vebkamerámat (no name) elérni routeren kereszül de sehogy sem boldogulok. Próbálkoztam az ip kamerákhoz használt port nyitásával (8080), külső programmal, belső, külső hálózatról is, de gondolom mivel ez usb-s ezért nem ez a megoldás.DDNS-s már be van állítva a routerra kötött külső HDD elérése végett, gondoltam nem lesz olyan bonyolult elérni még egy eszközt... Nem tudom, hogy milyen ip-címet, írjak illetve kell-e portot állítani. Egy usb- hub-ra van rádugva. Gondolom a csatolási pontok-nál nem kell, hogy lássam a csatlakoztatást. Érzékeli a router www_suste-én az usb-resetnél. Az is probléma , hogy ahogy rádugtam az usb(aktív) hubra a kamerát a csatolási ponok-nál eltünt a külső usb-s HDD (mnt-ben volt) és innentől külső hálózatról (mobilnet) FTP-n kereszül csak a transmission könyvtár látható a vinyón lévő adatok nem elérhetőek, SMB-n keresztül is ugyan ez a helyzet, itt is csak a transmission könyvtár és alkönytárai, file-i találhatók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Wise (ex-TransferWise)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest