- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Pályázatok többsége hatékonytalan erőforrás allokációt eredményez (ez kb. közgazdaságtan 101), akkor mégis miért ennyire bevett módszer?
Értem én, hogy az európaiak nem akarnak annyit dolgozni, jobb munkakörülményeket akarnak, de számomra azért nehezen értelmezhető, hogy több évtizede már ismert problémák ennyire a szőnyeg alá vannak seperve. Pont a hatékonyságnövelés, ami lehetővé teszi a kevesebb munkát hosszútávon.
Értékpapírosítás is hasonló. Szerintem, még itthon is azt tanították már 30 éve, hogy ez a legfejlettebb tőkepiaci struktúra, amivel szemben Európában a banki finanszírozás a bevett gyakorlat. Persze, nehéz változtatni, de valahogy még csak nem is téma. Néha itt-ott van valami fellángolás, ami komoly eredményeket nem tud elérni. (Lehet persze, hogy csak én vagyok elégedetlen, türelmetlen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest