- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Gaming notebook topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
kardkovacsi #15803 üzenetére
Van már mesterséges intelligencia topik itt PH-n, de mondjuk úgy, hogy engem az a topik nem köt le, szóval én nem "mennék át" oda. Az a fajta technikai jellegű diskurzus ami ott elsősorban folyni szokott a témában nem túl releváns ahhoz, amiről épp most itt beszélgetünk, ami inkább a jövőbeli perspektívákról szól.
Valszeg nagyképűség a részemről de programozás/AI napi kérdések, trendek vonalon magyar nyelvű fórumoknak 0 hozzáadott értéke van, ezért nem járok a MI topikba se. Szemben mondjuk egy befektetős témával, ahol tök más kiindulópontod illetve mozgástered van amcsiként vs magyarként. Ha meg már ide járok és nagyjából képben vagyok párak befektetői hozzáállásával (ami sokkal többet elmond az adott fórumozóról mint sokan gondolnák), akkor szívesen meghallgatom így offtopicban az ő jövőképüket a mi generációnkat érintő várható legnagyobb változással kapcsolatban. Főleg ha IT-ban dolgozik és még rálátása is van.
Szerintem amúgy is relevánsabb a témához akár középtávon is (tőzsde és gazdaság), mint hogy melyik NER-lovag épp mit böfög a sajtóba, amivel folyton szét van offolva ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest