Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
kardkovacsi #15803 üzenetére
Van már mesterséges intelligencia topik itt PH-n, de mondjuk úgy, hogy engem az a topik nem köt le, szóval én nem "mennék át" oda. Az a fajta technikai jellegű diskurzus ami ott elsősorban folyni szokott a témában nem túl releváns ahhoz, amiről épp most itt beszélgetünk, ami inkább a jövőbeli perspektívákról szól.
Valszeg nagyképűség a részemről de programozás/AI napi kérdések, trendek vonalon magyar nyelvű fórumoknak 0 hozzáadott értéke van, ezért nem járok a MI topikba se. Szemben mondjuk egy befektetős témával, ahol tök más kiindulópontod illetve mozgástered van amcsiként vs magyarként. Ha meg már ide járok és nagyjából képben vagyok párak befektetői hozzáállásával (ami sokkal többet elmond az adott fórumozóról mint sokan gondolnák), akkor szívesen meghallgatom így offtopicban az ő jövőképüket a mi generációnkat érintő várható legnagyobb változással kapcsolatban. Főleg ha IT-ban dolgozik és még rálátása is van.
Szerintem amúgy is relevánsabb a témához akár középtávon is (tőzsde és gazdaság), mint hogy melyik NER-lovag épp mit böfög a sajtóba, amivel folyton szét van offolva ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest