- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
5 embernek semelyik ekkora kocsi nem kenyelmes, pedig az utolso Octavia nem kicsi, es a Golf sem. A Corolla sem, de a hatso sor nem felnotteknek valo. Foleg nem ekkora utra. Nekem, mivel csak a gyerekeknek kell hely (gyerekulesben), inkabb az elso sor a fontos, meg a csomagtarto. De a Corolla tenyleg a legszukebb a 3 kozul.
A dizel jo valasztas hosszu utra, csak tudod, itt nemetben most mar lassan szitokszo, plusz az 1.5TSI siman elketyeg alig magasabb fogyasztassal, mint a 2.0TDI.Tudod, en siman vennek Toyotat, de barcsak lenne egy RAV4-juk nagyobb akkuval, 100km valos akkus hatotavval plugin hibridkent. Instant buy lenne. Nem ertem miert odzkodnak ettol, pedig tok jo lenne 100% tiszta uzemben menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest