- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
sequator
senior tag
hmm, rögtönzött próba után nálam minden gépen megy(win2k, 98se)
nálunk a könyvtári gépek csinálnak ilyet xp alatt, ha minden csicsa engedélyezve van
Sautia -
Flatline
csendes tag
NNa, azzal kezdeném hogy megoldódott, és mindenkinek köszönöm!
Sokmindent végigpróbáltam, és a nyertes: Goose-T lett
lekapcsoltam a halványítás effektet és minden rendbejött!! Éljen!!!
(azt sem tudom miért hagytam bekapcsolva, ez az elsők között szokott lenni telepítés után, amit lekapcsolok :)) , szóval erre jelen esetben nem is gondoltam)
Az már csak mellékesen merül fel bennem, hogy mi a francért ekkor halt le, hiszen akkor semmi halványítás effekt nincs, de mindegy.
Mégegyszer mindenkinek kössz!
[Szerkesztve] -
-
Flatline
csendes tag
Vadonat új gép, az egér és a VGA csak a régi.
Az egéren nincs görgő
Az ikonokat meg nem akarom levenni, mert az csak tüneti kezelés, és a barátnőm is már megszokta őket.
köszönöm az eddigi hozzászólásokat, csak holnap tudom ezeket kipróbálni, de aza az érzésem nem jutok dűlőre, szóval várom a további ötleteket. kössz
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
Ez a tulajdonság 2k-xp alatt jelentkezik. Ezt gondolom kitaláltátok.
De ez ellen nem tudsz semmit se tenni, használj esetleg pgdown/pgup billentyűt, vagy szokd meg a lassú görgetést... -
Ekváádor
őstag
Csak e két windowshoz találtam.
-
Flatline
csendes tag
A gépben egy ősöreg Diamond Viper V330 van, eddig szintén nem volt vele gond, le lehet ehhez szedni valhonnan drivert win2000hez?
-
Flatline
csendes tag
Ja azt elfelejtettem, hogy ha nyilakkal megyek le-föl, a helyzet ua.
ha folyamatosan nyomom le, akkor ugyanúgy ellgondolkodik 3-5 mp-t, aztán megy rendesen, ha meg egymás után nyomkodom le, akkor kb 2-3 mop-ként megy le 1 fájlnyit. -
Flatline
csendes tag
Hi!
Nagy problémám a következő:
Barátnőmnek összeraktam egy gépet (ASUS A7N8X, 2000+, 256MB Ram, 7200 Seagate, régi logitech pilot mouse (com 1), 3.43 nforce driver, a spec IDE vezérlő nélkül), Felraktam a win2000-et és __csak__ a Total Commanderben nem működik rendesen a görgetés. A tünetek a következők: egérrel rákattintok a gördítősávra elkezdem lehúzni, de a gép úgy 3-5 mp-re elgondolkodik, majd mint ha mi sem történ volna, működik rendesen, villámgyorsan lehet föl-le mozgatni. Ha elengedem az egérgombot és utána újra görgetni akarok, ugyanez kezdődik előlről.
Eddigi próbálkozások:
- egér driver frissítés
- egér visszarak szabvany microsoft kompatibilis egérnek
- totalcmd reinstall
semmi hatás
nekem is hasonló gépem van (a7v333-x) és ezelőttig nálam ment az egér minden hiba nélkül.
Segítsetek légyszi mert megöl a barátnőm :)
de télleg használhatatlan így a totalcmd.
Előre is kössz
Flatline
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest