Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
ekrisztian #256 üzenetére
Igaz, ilyenkor látszik meg igazán, hogy milyen régen is ültem iskolapadban.
-
Bash
őstag
válasz
ekrisztian #252 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e ilyen program, de egy kis keresés és MRT segítségével könnyen és fájdalommentesen meg lehet csinálni.
A magyar abc-ben 8 ékezetes magánhangzó van (á, é, í, ó, ö, ő, ü, ű), ennyiszer kell végrehajtanod a műveletet.
Rákeresel pl. az ''á''-ra (Alt+F7), a találatokat betöltöd egy listába (Feed to listbox), kijelölöd az egészet (Ctrl+A), majd a MRT segítségével (Ctrl+M) kicseréled az ''á''-t ''a''-ra. -
Bash
őstag
Úgy látom öregszel már. Fiatalabb korodban még meg tudtad csinálni.
A megadott linkek valamelyikéről letöltöd szépen a megfelelő plugin-t, bemásolod a Total Commander könyvtárába, hgy ne vesszen el.
Ezek után Configuration -> Options -> Plugins -> File system plugins (.WFX) -> Configure -> Add, itt megadod neki az elérési utat, majd OK -> OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest