Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Következő kínom van:
Egy csomószor használtam már a tc könyvtárszinkronizálás funkcióját, hogy pendrive-ról másoljak vinyóra (és megfordítva) megváltozott fájlokat egy ezervalahány fájlos könyvtárfából.
Az összehasonlítást dátum alapján végeztetem mindig, mert az újabbat akarom megtartani.Minden szép és jó volt, egészen addig, amíg az opr. (WinXP SP2) gondolt egy szépet, és átállította a téi-nyári időszámítást szokás szerint...
Innétől a dátum szerinti összehasonlítás nem működik, mert azoknál az állományoknál, amik tök egyformák voltak, a vinyó fájljait mind egy órával későbbieknek látja...És itt meg vagyok lőve, mert a tartalom szerinti az ugye 4GB-nál tetű lassú... újramásolni sem akarom az egészet (pláne, hogy nem tudom, akkor melyik verziót tartsam, és melyiket dobjam a fájlok közül...)
HELP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest