Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
válasz
IT user
üzenetére
Köszi szépen, nem tudtam, hogy a google-nek is van ilyen alkalmazása. Pedig eszembe juthatott volna, mert a Onedrive-ot annyiszor tiltottam már le mindenféle gépeken, mert úgysem használom / használhatom.
Szóval feltettem a gugli megoldását, működik, persze a mentalitás a szokásos: indokolatlan bazi szoftver, tárolj csak inkább mindent a felhőben, ne gondolkodj, majd mi megoldjuk, rögtön fizess is elő, mert úgyis kevés lesz a tárhely stb. Ez van, ilyen a világ. Viszont műkszik, ameddig nem nyírják ki belőle az offline tárolási (tükrözési) lehetőséget addig nekem ez jó lesz. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval feltettem a gugli megoldását, működik, persze a mentalitás a szokásos: indokolatlan bazi szoftver, tárolj csak inkább mindent a felhőben, ne gondolkodj, majd mi megoldjuk, rögtön fizess is elő, mert úgyis kevés lesz a tárhely stb. Ez van, ilyen a világ. Viszont műkszik, ameddig nem nyírják ki belőle az offline tárolási (tükrözési) lehetőséget addig nekem ez jó lesz. Köszi!