- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy megadva fájlneveket, több könyvtárból is kijelöljek fájlokat? Konkretizálom, mert így még nem túl érthető: van egy fájllistám egy txt-ben teljes elérési utakkal, ebből az összes fájlt szeretném kijelölni pl. TC-ben, hogy aztán ezeket a fájlokat drag'n'droppal egyszerűen behúzzam egy másik alkalmazásba - ezzel megnyitva ott ezeket a fájlokat.
Azt tudom, hogy van az a lehetőség, hogy több könyvtárat is meg tudjak nyitni, fájljait listázni, ha kijelölöm a megfelelő könyvtárakat, majd nyomok egy Ctrl+Shift+B-t. De van arra is lehetőség, hogy ezen a listán belül (ti. több megnyitott könyvtár tartalma ömlesztve) egy hosszú elérésiút-lista alapján (többszáz fájl, de persze ezt részletekre tudom bontani, ha korlátba ütköznék) kijelöljek bizonyos fájlokat?Ez lenne a kérdés, de még jobban konkretizálom, hátha valakinek beugrik esetleg TC-n kívüli megoldás is.
Van az általam igen kedvelt MusicBrainz Picard program, amiben kifejezetten CSAK azokat a zenefájlokat szeretném megnyitni, amelyek nincsenek normálisan tagekkel ellátva (előadó, cím, stb.). Nos, van az ilyen fájlokról egy listám elérési utakkal, ezeket szeretném megnyitni.
Először az jutott eszembe, hogy nyomok egy Ctrl+O-t, megnyílik a Windows szokásos fájlmegnyitó dialógusablaka, egyszerűen itt a "File name" mezőbe bedobom az elérési utakat idézőjellel, szóközzel ellátva (pl. "fájl1.mp3" "fájl2.mp3" "fájl3.mp3"), ahogy látható, amikor az ember több fájlt kézzel kijelöl, de ez nagyon korlátos, túl kevés karaktert fogad be. Viszont a programba bedobás az működőképes lenne, ezért gondoltam rá, hogy TC-ben egyszerre kijelölöm azt a sok fájlt, csak odáig nem jutottam el, hogyan kéne kijelölni ennyi fájlt az elérési utaktól függően.Lehet, hogy valami nem ugrott be eddig, szóval jól jönnének ötletek.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest