- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Ipon etalon, pont tegnap voltam én is:
A bejárat előtt volt a sor vége, pedig 3 ablaknál lehet fizetni, és 5-en adták kifelé az árut. Mögöttem levő tag valószínűleg nem szokott odajárni, állt picit mögöttem, aztán csörgött a mobilja, felvette, és csak annyit mondott bele: hát semmi gond, menni fogok, csak kicsit tovább tart ez, úgy tűnik nagyon népszerű a bolt..
(Ezzel utalt a sorra.)
Sajnos nem volt nálam a fényképezőm, pedig érdemes lett volna csinálni képeket, jó kis Logoutos írás lehetett volna belőle.
Persze, a Tescoban is sor áll a kasszáknál sokszor, de nem is erről van szó.

Olvastad ezt esetleg Logouton?
logout.hu/tema/re_kulonleges_szexualitas/friss.html
Benne ezt a hsz-t?
logout.hu/tema/re_kulonleges_szexualitas/hsz_91-91.htmlIponnál meg regisztrálsz, és ugyanúgy rendelsz, mint bármelyik netes boltból. Aztán személyes átvétel, vagy kiszállítás, amelyik szimpatikusabb. Reggel 7-ig kell megrendelned egy adott terméket ahhoz, h aznap 15 óra után átvehesd a boltban. A kiszállítást futár hozza, nem posta, és telefonos megbeszélés után bárhová kiviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- iPhone 12 emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou