- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Dhampir #12165 üzenetére
Nekem nem ez a típus van, de ezzel a fajta kijelzővel. Egy pár sort azért szentelnék a dolognak, mert nekem nagy csalódás volt.
Korábbi gépem szintén toshiba volt, de még ccfl kijelzővel. Mikor ezt megvettem, döbbentem rá mivel a dologgal vásárlás előtt nem foglalkoztam, mennyivel rosszabbak ezek a ledes kijelzők. Legalábbis az alapok.
Ha nem érdekelnek a szinek mennyire valósághűek, ha nem zavar 2x úgy tükröződnek mint a régiek, ha nem zavar a függőleges betekintési szög hiánya nem lesz vele bajod. Nyugi, lényegében nincs különbség a többi gyártóéval, semmivel sem roszabb azok 1366*768-as paneljeihez képest, a mattok se sokkal jobbak. Valójában normális 1366*768-as kijelzőt nem is csinálnak, elég sokat jártam utána és semmi használhatót nem találtam. A legnagyobb baj, 1-2 fok szögeltérésnél már teljesen más a szín a kijelzőn, azaz ha 50 cm-nél közelebbről nézed homogén szinű kijelzőt, más színt fogsz látni alul vagy felül.
Utolagos upgrade-re nincs lehetőség, mert ebben a felbontásban ugye nincs jobb, a nagyobb felbontásút meg nem lehet beletenni, mert a csatlakozó kábel, amivel szerelve van csak LVDS 8-bit 1 ch, az pedig csak 1440*1050-ig bírja átvinni a felbontást, tehát a fHD felejtős.szóval ne ijedj meg, de ha elvárásaid vannak a kijelzővel kapcsolatban, nézd meg valahol (bármelyik típust nézheted bármelyik gyártótól, nagy különbségek nincsenek, max fényerőben van valamicske eltérés), és érdemes magasabb felbontású panelt keresni. azok alapból mindig jobbak ilyen tekintetben is.
Bocsi, hosszú lett..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mercedes topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest