Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Van egy 3 napos vadi új Toshiba l850 13q típusú laptopom, még a boltban bővítettem 2 gigával a memóriáját. Feltettem rá itthon egy arr win7-et, B-L-A-C-K kolléga mindent beállított rajta a lehető legjobbra.Ezúton is köszönöm Neki! Az eszközkezelőben maradt egy ismeretlen eszköz, amit sehogy se tudtunk kiirtani. A laptop nagyon nehezen kapcsol be, 2-3-ra sikerül csak, előtte mindig csak fekete képernyő és ennyi. Közben kékhalál. Féltem a gépet, mert még soha sem volt laptopom. Van esetleg valami tippetek mit csináljak?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Jogos, a BT iígy első próbálkozásra nem működik, pedig tettem fel hozzá driver-t. Ez okozhatja a kékhalált meg azt hogy nagyon nehezen kapcsol be a laptop?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Kifutottam az időből...
Feltettem 2 BT drivert, az Atheos lett a jó sztem, tudta, küldeni fogadni file-t BT-on.
Ismeretlen eszköz még mindig vanTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Megint nem indult be, normál módban klehetett csak elindítani, de ha bekapcsolt, tökéletesen működik! A touchpad se működik most, előtte jó volt, leszedtem hozzá egy drivert, semmi...
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz albinolynx #10283 üzenetére
De vadiúj gép! ha bekapcsol,. akkor semmii baja, firefox skype torrent, minden gut
[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz albinolynx #10285 üzenetére
Hogyne érdekelne! Ezért kérdezem!ennek pöcc-röffnek kellene lennie, mint egy jó dízelnek télen a -15fokban
Így áll most a
memtestTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz whiteman0524 #10287 üzenetére
Életemben nem volt még laptopom, nem merem szétszedni bízok benne, hogy csak a hackeltwin7 a baj, NEM MINTHA AZ LENNE
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Most hívott a számtech bolt, kész a laptop, a memória teszt 2x lefutott hibátlanul, minden oké vele. Kérdezem, akkor ne küldjem vissza?? Ő nem küldené...Szóval ma hazahozom, és 2 napig úgy leterhelem ahogy csak tudom. 5000Ft-ba fájt ez a kis kitérő, de ha jó lett, minden driver a helyén, win7 rajta akkor ennyit megért.
Kérdésem a következő:
Mivel terheljem le, ahogy csak tudom? Ha van, jöjjön elő a hibája még minél előbb...Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz albinolynx #10299 üzenetére
Rendben. Mit ír ki a memtest, ha minden klappol?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz albinolynx #10301 üzenetére
a piros csík helyett ződ csík sem lesz a vizuális embereknek?
Majd akkor ezekkel izzasztom, az everest stabilitás tesztje is jó egynek nem?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz albinolynx #10310 üzenetére
8óra 25 perc
Azt vettem észre, hogy 2-3mp-ig kell nyomi a gombot, mondjuk ezt írta a kiskönyve is csak félek nehogy megsüljön, everest alatt is 90fok volt a CPUTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Az l850-13Q-m nagyon nehezen kapcsol be, mindig normál módot kér vagy hogy javítsa a hibát. Eseménynaplóban 1038-as számú hibakód van mindig. Ha feláll a rendszer akkor viszont minden ok. 2-3 mp-ig nyomom a bekapcsoló gombot. Van benne utólagos RAM bővítés amit még a laptonszalon rakott bele. A memtest 7 óráig futott, semmi hibát nem írt. Az aida64-el 3 óráig stresszteszteltem, bírta. Mit tegyek még hogy úgy kapcsoljon be ahogy kell? Minden driver fent van, a windows7-et számtech boltban telepítették rá!Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
ja a l850-13q-m a bővített RAMmal együtt vissza lett küldve tegnap Kecskemétre, hogy basszanak vele vmit, ugyanis nagyon nehezen indult be.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
megoldódott a l850-13Q +2GB RAM bajom. A memórát kicserélték samsung helyett kingstonra
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Az L850-13Q-m még mindig nehezen kapcsol be. Rengeteg kékhalált kapok bekapcsolásnál. Egyszer már volt szervizben RAM cserén. Ha bekapcsol, semmi baja. Hackelt win7-em vanTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz Balázs1986 #10481 üzenetére
csak azt nem értem hogy az új memóriákkal miért csinálja ezt?mire volt jó a szerviz?minden driver a toshiba honlapjáról van
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Eleve úgy vettem, hogy kértem memória bővítést. Megkaptam, feltettem rá egy nem túleredeti win7-et, és nagyon nehezen kapcsolt be. A memtest hol tiszta piros volt, vagy nem talált egy hibát sem. Mindig USB-ről teszteltem. Visszaküldtem, kicserélték a memóriákat, biost is frissítettek. De a hiba még mindig jelentkezik. Majd csinálok egy memtestet megint. A win7 meg egy számtech boltba lett felrakva, minden driverrel együtt.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Milyen lehetőségeim vannak ha memória gondokkal már volt garanciában az egy hónapos L850-13Q-m és azóta sem jó,hiába tettek bele vadiúj RAM-ot????
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
nekem az L850-em 3 óráig bírta az aida stressztesztet. utána meguntam és kikapcsoltam...
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Az L850-13Q-m még mindig nehezen kapcsol be. Rengeteg kékhalált kapok bekapcsolásnál. Egyszer már volt szervizben RAM cserén. Ha bekapcsol, semmi baja. Hackelt win7-em van
Eleve úgy vettem, hogy kértem memória bővítést. Megkaptam, feltettem rá egy nem túleredeti win7-et, és nagyon nehezen kapcsolt be. A memtest hol tiszta piros volt, vagy nem talált egy hibát sem. Mindig USB-ről teszteltem. Visszaküldtem, kicserélték a memóriákat, biost is frissítettek. De a hiba még mindig jelentkezik. Majd csinálok egy memtestet megint. A win7 meg egy számtech boltba lett felrakva, minden driverrel együtt.
UP!
elkezdtem egyessével tesztelni a RAMokat. Ha a 4 gigás van bent akkor memtest hiba, kékhalál bekapcsoláskor, ha csak a 2gigás akkor minden klappol szépen kapcsol be. Csak így meg a gép lassú. Kék halálkor ilyen hibakódokat kapok:
7E
19
0A
1ETisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
L850-en akartam CD-t formázni, azóta nem adja ki a lemezt! Próbáltam már újraindítani,de semmi csak olvassa folyamatosan
Meg azt írja ki hogy helyezzek be lemezt[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Ha az egyik memóriaslot-om hibás, akkor mi a teendő?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz Zoli133 #11020 üzenetére
augusztusi. Megrendeltem, kértem bele plusz 2 giga RAM-ot (az alap 4 mellé). Feltelepítettem rá mindent, de ahányszor bekapcsoltam annyiszor indult kékhalállal, majd normál módban magához tért. Visszaküldtem a boltba ahonnan vettem, kicserélték benne a RAM-okat más gyártmányúra. De a hiba azóta is fenn áll. ha csak az egyik slotban van 2GB RAM akkor teljesen jól működik. Ezért gyanakszom a slotra. Toshiba L850 13Q-ról van szó, sztem már nem gyártják
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz Zoli133 #11022 üzenetére
Igen a bolt bővített nem a Toshiba. De amikor kivettem a 2 giga bővítést akkor se volt jó. De ha normál módban elindult, akkor nem volt vele probléma.Eredetileg két samsung volt benne, most 2 Kingston. lehet személyesen kellene intézni? Csak én Miskolcon vagyok, a gépet meg Kecskemétről rendeltem.Egyszer már visszaküldték és akkor sem javult meg, plusz két hétig nem volt gépem
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Mennyit ártanék a laptopomnak ha kompresszorral kifújnám?Persze nagyon kicsi nyomással. Úgy gondoltam hogy ott fújnám be a levegőt ahol a laptop kifújja, az aljáról meg levenném a műa borítást ami a HDD-t és a RAM-ot takarja.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
L850-13Q tud "-"-os CD-t írni?mert vettem 10db-ot, de egyet se tud kiírni, de az asztali gépem sem. 50Ft volt a CD darabja, omega márkájúak
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Mostanában elég gyakran összeomlik az l850-em videokártya drivere. Nem indul újra a gép, csak a driver. Mi lehet a baj? továbbá, az l850-nek kiszedhető a bill-e? Ártanék neki vele ha a hűtőjét kis nyomással, kompresszorral kifújnám?Augusztusi a gép.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz Balázs1986 #11336 üzenetére
nekem is 13Q van nemhiszem hogy hőmérséklet baja lenne, csak eléggé hűti magát indokolatlanul. Mit fejlesztettél pluszban rajta?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz Balázs1986 #11338 üzenetére
enyémet majd nyáron küldöm vissza gariztatni, valszeg elromlott az egyik memória slot, ezért 2giga RAM van benne, ami nem sok de legalább kevés. Továbbá tengeri beteg leszek ezen a hullámzós billentyűzeten, és igen nekem is fényesednek a gombok.Semmi merevsége a laptopnak.Meg ha max fényerőn van, az egész kép olyan mint amikor egy fénykép beég, alig van kontrasztja.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
lehet garis eset a hullámos bill, de mint jó egyetemistának, kell a gép év közben, nyáron viszont nem
Tisztelet a Gépésznek!
-
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Teljesen random módon, minden előjel nélkül tele lesz apró kockákkal a kijelzőm /vibrálnak/majd újraindul a driver, és minden rendben megy tovább. A legfrissebb VGA driver van fent a toshiba oldaláról. L850-13Q gépről van szó. Hol találhatnék hozzá frissebb drivert?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- Lenovo B50-30 bővített ssd + ram Frissen Pasztázva
- UK kiosztású, backlit billentyűzet Lenovo Thinkpad T480, T470, A475 és A485-höz
- HP EliteBook 840 G3 / 14" full HD / i5-6300U / 16GB DDR4 / ÚJ! 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Dokkoló USB-c csatlakozással Új, bontatlan + opcionális 2 TB
- ASUSVivoBook M3500QC-L1080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest