Új hozzászólás Aktív témák
-
szagery
csendes tag
válasz
Zoli133 #11290 üzenetére
Sziasztok!
Megoldódott a problémám. Leírom a megoldást, hátha segítek vele valakinek:
Persze a szakszerviz nem tudott segíteni (olyanokat mondtak, amitől "a hajam égnek állt": csak rendszergazdai jogosultsággal lehet usb3-on másolni, vagy biztos a Windows automatikus frissítései okozzák, majd az összes eszköz, amivel próbáltam biztos nem kompatibilis a Toshiba usb3 portjával)...
Természetesen a legfrissebb usb3 driver és firmvare volt feltelepítve a gépre.
Tehát a megoldás, amivel végre rendesen működik az usb3 portom: a BIOS-ban meg kell változtatni az "Internal USB3.0 Controller Mode"-ot Mode 1-ről Mode 2-re.
Üdv:
-
szagery
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Portege R-830-as notebookom, mely az USB 3 portjához csatlakoztatott eszközöket lefagyasztja, lecsatlakoztatja stb.
Külső vincseszterre, pendrive-re másoláskor (nagy file esetén) az adatátvitel először megszakad, majd "kikapcsol" a vincseszter (nem ég a led). Leválasztani nem lehet a gépről, sőt van amikor a notebook is lefagy (több adattárolóval is próbáltam, mindegyikkel ugyanezt csinálja).
Ha a 3G modemet is az USB 3-ba dugom, azt is lecsatlakoztatja egy kis idő elteltével.
Az USB 2 -es csatlakozóval nincs ilyen gond...
Természetesen a legfrissebb vezérlőprogik vannak feltelepítve.
Vajon ez gyakori hiba, vagy vigyem szervizbe????
Üdv.
-
szagery
csendes tag
Az előző gépem egy "kis" MSI Wind volt, így ehhez képest ég és föld a különbség. Eddig jókat tudok róla mondani: könnyű, gyors, sokáig bírja akkuról. Mintha egy kicsit könnyeben melegedne, mint a régi, de szerintem ennek oka az erősebb processzor.
Ha már írok, akkor megkérdezném tőletek, hogy az optikai meghajtót ki lehet / érdemes-e venni, ha nem használja az ember, és lehet-e helyette valami értelmes hardvert bele tenni (pl.: még egy háttértárolót)?
Üdv.
-
szagery
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én is "klubtag" lettem, egy R830-as tulaja
Eddig meg vagyok vele elégedve.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged