Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz RECSKA #27608 üzenetére

Ha skilled-re gondolsz, akkor az a bajom vele, hogy fejlövéssel kell megölnöd (ha mindegyik fegyveren ez a tálent van, akkor számít, mivel ölt pisztollyal is, és shotival és sniperrel is), és kell hozzá 3873 elektronika (az össz max 12224-ből), azaz nem lehet überbrutál tűzfegyver, vagy űberbrutál stamina értéked is együtt.
    Ha minden érték maxos is nála, akkor ahhoz, hogy meglegyen a sebzésellenállás (mert halni nem akart ám sehogy sem), akkor a CHD helyett is armor kellett neki prögetnie, mert egyébként lepkefing a szívósság.
    És ezt a harc kellős közepén, mozgás (bukfenc és ide-oda futás) közben elég csúnyán sebződtünk, azaz kellett, hogy a +45% fejlövésből fakadó sebzés mindig rajtunk legyen, másrészt mindig fejlövéssel kellett, hogy lelőjön, mert egyébként nem ér a tálent
    Kicsit túl sok a feltételezésekből, hogy mind igaz legyen...
    Azt elhiszem, hogy moboknál ez működik, meg olyan játékosoknál, akik megállnak, amikor lőnek, de mozgás közben, ezt folyamatosan lekövetni, és közben 3-4x végigcsinálta a teljes csapaton, na ezt nem hiszem el, hogy ennyire profi valaki, mert ennél a buildnál a fejsebzésen van a lényeg.

Ja és egyedül volt, azaz nem csapatra hatott az ulti.

Ha a Trained-re gondolsz, az ugye 0,1%-al növeli a forrást. Nem teljesen vagyok tisztában, hogy mire is hat ez (mármint mi is az a Skill resource), mert a 0,1% az rohadt kevés, és egy viszonylag kis tűzsebességű gearnél (sniper/shoti/pisztoly) ebből a 0,1%-ból, hogy mennyi jön össze, az nem tűnik túl soknak, amikor még mobok sincsenek, és Ő támad...

Sajnos későn nyomtam be a felvételt, és pont nem lett meg a gyerek...

• PETEE78

senior tag

válasz RECSKA #27608 üzenetére

Kevés a páncél tudom, de én nem érzem annyira kevésnek. Nem kell fejvesztve rohangálni és akkor nincs bukta. Igazából ez egy mellékes próba szett, alfát használok. Én nem érzem annyira kevésnek a páncélt mint sokan írjátok.
    Alapból ezt használom:

Új hozzászólás Aktív témák