Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Bluetooth hangszórók
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Na örülök hogy bejött
Nem tudom a fegyver módosítókat hogy pakoltad, én a másodlagos fegyverre szerintem optimal range-et növelő kéztémaszt tennék ha alphaba megyek 2 SMGvel, hogy ne csak közelről legyek veszélyes
Mert az SMGk gyengéje hogy a távolsággal nagyon gyorsan sokat veszítenek a sebzésből ezért csak közelre jók alapbol.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom a fegyver módosítókat hogy pakoltad, én a másodlagos fegyverre szerintem optimal range-et növelő kéztémaszt tennék ha alphaba megyek 2 SMGvel, hogy ne csak közelről legyek veszélyes
Mert az SMGk gyengéje hogy a távolsággal nagyon gyorsan sokat veszítenek a sebzésből ezért csak közelre jók alapbol.