Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Jó ez a pajzsos (meg elég OP is lett), csak csapatban sokszor több problémát okoz semmint előny.
Amire gondolok:
A pajzsos sokszor beáll középre (mert nem lát jól a pajzstól), és ezzel kitakarva a 70% enemyt, és a mi lövéseinknek kb a fele megy bele a pajzsosba. Egy elég jó szettet eladtam még 1.5-be mert nagyon nem jött be a játékstílus, amit ez a pajzsos képvisel. Most is van egy fél szettnyi, de sokkal inkább Reclaimer/Taktikus szett ami bejön, semmint ez.Elég szemét ebben a játékban, hogy nem a többi stílust hozzák fel a már megszokottak szintjére, hanem minden patchnél (kivétel talán 1.4->1.5) újat kellene alkalmazni, ez is lerágott csont, kár hogy nincs egy legyintős emot...

-
duvi
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Van egy D3FNC karim. 1.5-ben iszonyat jó volt. Simán szólóztam vele a napi heroicokat. 1.6-al elég csúnyán nerfelték, mert elvették a pajzs skill speciális képességeit. Telepakoltam pajzs életerőnövelő modokkal, de még így is feleannyi idő alatt szétkapják a pajzsot, mint 1.5-ben
Automata MP5-el használom. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Tudom, akkor valami gond volt, de mostmár fent vagy az ismerősök közt, az a baj hogy a pajzsos sett nekem nem jön be, nem az én stílusom, én inkább mászkálok fedezékből fedezékbe egy jó M4el.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest