- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
válasz
akoska07 #39784 üzenetére
Amúgy bannoltak már valakit? Van erről bármi infó? Tegnap este az összes manhuntomnak cheater vetett véget. Falon keresztül lettem mindig lelőve. Nem lagg, hanem láttam honnan érkezett a golyó.... Mind a három kísérletem másik szerveren volt. Volt is rögtön alt+f4. Kevés hiányzott az uninstallhoz.
-
Pacy
aktív tag
.
-
Pacy
aktív tag
Már megy srácok!
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Az utóbbi időben sajna nagyon visszaesett a barátlistámon az aktivitás. Aki pvp-re és a "Fungame" játékmódra esküszik küldjön barátfelkérést! Pacy1989-HUN -n néven randalírozok. Peace!
-
Pacy
aktív tag
válasz
bendeguz76 #39052 üzenetére
Le írd meg újra ha te voltál. Biztos csak bug.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #38917 üzenetére
Nekem is dettó így volt tegnap! De amúgy te hogy vagy ilyen mázlista már a game elejétől fogva? Mert emlékszem már a legelején is mindig hatalmas mákjaid voltak a loottal kapcsolatban.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Anonymus23 #38904 üzenetére
Köszönöm szépen! Innen olvastam én is. Csak rosszul fordítottam a talentet. Magyarul játszok. Az lvoa-t már megvettem.
-
Pacy
aktív tag
Hali! Látok a vendor frissítésben egy police m4-et. Hol találom azt?( Dz park ave? )
-
Pacy
aktív tag
Akkor remélem épp az ufók szondázzák a kedves Ubi dolgozókat valami hatalmas szerszámmal.
-
Pacy
aktív tag
Hali! Nálatok is Mike meg Delta váltogatja egymást? Hihetetlen hogy minden második nap térdelnek a szerverek...
-
Pacy
aktív tag
Hali Srácok! Megy a game de minek?? Eddig perfect volt a teljesítménye de most iszonyat laggos lett. Képregény konkrétan. Valakinek hasonló?
-
Pacy
aktív tag
Pvp-ben hogyan működik most a páncélrombolás?
-
Pacy
aktív tag
válasz
RECSKA #27407 üzenetére
Perfect! Legalâbb nem kell majd órâkat futkosnom megint dz-ben mire valaki hajlandó rendes pvp-re. Szerintem ez nagy hiányossága amúgy a játéknak. Szívesen látnék valami "gyakorló" vagy esetleg death match területet benne. Ami csak erről szólna. Jelölj be kérlek Recska. Este vissza igazollak. Köszi!
-
-
Pacy
aktív tag
válasz
arnikusz #27171 üzenetére
Hali srácok! Tudni valamit a szerverek katasztrofális állapotáról? Folyton írna hogy csoport szerver nem elérhető, online offline lett a barát...Nekem írja hogy csoportban vagyunk kollégának nem is jelzi. Idegen játékosként rohangálok mellette. Halott az egész ahogy van...lassan egy hete.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #25051 üzenetére
Plusz ott kaptak is a pofájukra. Képes volt fellépni ellenük a dice. De itt? Ma gondoltam bemegyek játszok picit, első ember dz-ben teleportos egylövéses noob volt...Mi fog itt változni ha eddig nem történt semmi? Youtube is teli van tutoriallal csalásokra...
-
Pacy
aktív tag
A pts-en szerzett loot megmarad ha élesedik az 1.4?
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje leraktam a játékot és a fórumot sem követtem. Van valami infó az 1.4 patch megjelenéséről? Milyen szintű változások remélhetőek tőle? A mobok még mindig félistenek maradnak szemetebbnél szemetebb lootal?
-
Pacy
aktív tag
válasz
m0h0senator #18512 üzenetére
True story!
-
Pacy
aktív tag
válasz
Balika23hun #14424 üzenetére
Szóval ez egy "trükkösen" feltornázott dps kép?
-
Pacy
aktív tag
Lehet buta kérdés de a Falon minden menet után dob cuccot? Vagy csak hetente?
-
Pacy
aktív tag
Nektek megy a game? Nekem azt írja az Uplay jelenleg nem elérhető...
-
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Azt hol tudom ellenőrizni mit töltött le az uplay? Goldot vettem meg még pár napja és ha jól tudom ahhoz jár a Nationalgarde dlc és talán a Hazmat is előrendelői miatt? Ez lenne ami engem igazán érdekel. Ezt hogy kell "aktiválni" ? Ami még furcsa nekem, hogy az Uplay csak sima verziót mutat. Mármint borítóképet, nem pedig a Goldot. Ez másnál is így van?
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Megvettem Uplay-en a Gold editiont. Ez is tartalmazza a magyar feliratot? Nem találom az oldalon.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Formula-1
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged