- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #50686 üzenetére
Az én Nomádom egy féle csak azt használom mindenhol, annyi a különbség, hogy a bal oldali módosítok 1% CHC-sek, a House 50% CHC és 118% CHD, a Lvoa-C 30% CHC és 118 CHD.
Most a Striker a legelterjedtebb, ez a Tommy féle 9000 staminás, tegnap kipróbáltam 6000-6000-3000-est is de 1 óra után visszaraktam.
Mindkettővel elvagy a DZ-ben, annyi, hogy egyedül járva jobban szeretem a Nomádot fertőzési eseményre pl.
-
tamasas0913
tag
válasz
#14121216 #50437 üzenetére
A lényeg a lényeg. Meglátjuk mi lesz. Az biztos, hogy jövő hét keddig egyáltalán nem tudok játszani vele, mert nem leszek itthon... Jól kezdődik. Remélem megtettszik és azért pár óránál többet fogok vele játszani.
Azért majd felveszlek biztos ami tuti... Hátha pont egymásba botlunk játék közben. -
-
tamasas0913
tag
válasz
#14121216 #50427 üzenetére
Lesz aki segít köszi. Meg te a harmadik karaktered is kifullozod mire én az enyémmel elérném az ovis szintet.
Tényleg nagyon koca játékos vagyok. Megöregedtem. Rohadtul nem tud lekötni egyik játék sem. 10-20 perc játék után kell tartanom egy hét szünetet, hogy feldolgozzam az eseményeket.
Szóval én nem vagyok jó coop társ.akoska07
Ismét köszi a tanácsot. -
Anonymus23
veterán
válasz
#14121216 #48854 üzenetére
Szerintem ez a kép abból az elgondolásból van, hogy sokan használnak Ragadozót, és minél nagyobb echte sebzést bevinni, ahol nem annyira számít a CHC+CHD, ezért van rajta a fejlövéses módosító.
Kérdés az, hogy milyen PvP statjai vannak annak, aki ezt így összeállította
-
-
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #48854 üzenetére
Fő fegyvernek AR a páncélrombolás miatt, az SMG House, meg a spéci talentje miatt kell.
Próbáltam critesen, de ez jobban adta az egzotikussal. Szettelemekre tegnap Anonymus leírta mennyit lehet rakni. Pl. Predatorban leszed egy felstacckelt Striker simán, míg a Nomáddal viszont te szeded a Strikert kimozogva.
Mellényre, maszkra ha tudsz pörgess 11-11% egzotikus tűrést, az 5 db módosító ad 12.5%-ot. -
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #48852 üzenetére
Ezt használtam LS-en és DZ-ben is, de most pihen, valamint az AUG- helyett House és 35% egzotikus sebzéstűrés van rajta. Esetleg kimaxolás előtt egy 7000 tűzfegyverest, vagy egy 9000 staminást is próbálj meg. Attól függően melyik fekszik jobban a játékstílusodnak.
Fegyvertalent : fogékony-kérlelhetlen kell, az LVOAC-on kompetens van még. -
törölt tag
válasz
#14121216 #48659 üzenetére
ne zárj ki teljesen egy fegyvert, mert két ember azt mondta amit.
próbáld ki a bullfrog - m4/lvoac párost (értelemszerűen közel-közép és közép-nagyobb távokra). lehet neked jobban bejön majd. egyébként, ha a táskára stabilitást pakolsz, máris kezelhetőbb lesz és a talentje se "romlik".a ház - random ar kombóval pedig az a baj, hogy a kesztyűre pakolt fegyver sebzés esetén az egyik gyengébb lesz.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
#14121216 #48659 üzenetére
PVE: pusztító, fogékony, vérengző
PVP: kérlelhetetlen, fogékony, kompetensPVE-re messze a Stirker a legjobb build, a maga 58% elitek elleni sebzésével, és 80% páncélrombolásával. Plusz ha fel van stackelve, akkor darál, mint állat
Igazából a heroic fokozaton könnyebbek a küldetések, mert az elit mobok jobban hullanak, mint a veteránok
-
5150head
senior tag
válasz
#14121216 #47477 üzenetére
Én Sentry-hez használom őket, nekem bejött. Elég sok pluszt ad a két fegyó együtt csak tudni kell használni.
MDR nekem nem jött be annyira Sentryhez. Én inkább Sniperbuildként használom. Természetesen PVE.toome1985
Agyaltam rajta, de végül arra jutottam, h nem érdemes, csak PVE-ben jó. Úgy tudom, h a turrett játékosra kevesebbet sebez valamennyivel mint mobra, továbbá a gyújtás az immun láda miatt nem releváns.
Más ha pl csapatban használod! Tegnap DZ-ben találkoztam egy csapattal ahol volt egy Tűzvarázsló. Eléggé sebzett a turet, de azt ugye könnyű hatástalanítani. (EMP gránát vagy szétlövöd) Manhuntban bevédeni egy szűk helyet jó lehet. De csak csapatban.
PVP-re a Nomad és a Striker a leghasználhatóbb szettek. Predi se jó szerintem annyira. -
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #47477 üzenetére
Sniper szett főleg Deadeyehoz javasolják.
Reclaimerhez használok másodlagosként Sarok Snipert a killek miatt.
Valamint Sentryhez szintén a killek miatt Sarok, de ott MDR van mellette.
Párban még nem próbáltam és nem is nagyon láttam ilyen jellegű videot sem.
Ha elfér és jók a talentek ne törd be.
Ragadozó a kill utáni feltöltös talent neve. -
törölt tag
válasz
#14121216 #47375 üzenetére
De a fő kérdés még mindig az: mi a THE BEST PVP CF BUILD???
Ilyen, nincs. Nomád, Striker, Predator. Kinek mi jön be.
Az ajánlott értékeket érdemes beállítani.
Nomád 8000/5000/3000
Striker 7000/6000/3000
Predator 4000/9000/3000Fegyvernek Ház/L-M4 vagy Ház//LVOA-C.
(Strikernél sokan shoti + Ház, a gyorsabb felstackelés miatt)
Magas CHC, CHD.Alpha tesztelés alatt, lehet, hogy kitaláljnak rá valami OP összeállítást.
Meg sok gyakorlás. Skirmish helyett szerintem Last stand, könnyebb 1 VS 1-be kerülni.
-
UFO1
senior tag
válasz
#14121216 #47249 üzenetére
+ (#47250) LeonAran
Köszi az elején nem figyeltem és mentem össze vissza aztán beleolvastam, hogy jobb sorba haladni bal fentről. Az Amherst házzal megszenvedtem a végén a 2 Sniper-t alig tudtam leszedni és mindig visszadobott az elejére ahhoz is idő kellet míg rájöttem, hogy kell kilőni a dupla gázpalackos fickót.
Tegnap szenvedtem végig már nem tudom kit kellet kilőni, de volt 2 hadnagya pont a Amherst háztól egy sarokra van na ott is a két első kis főnököt csak megoldottam sokadjára, de a végső pufók sárga nem adta magát. Teleszórtam gránáttal semmi, rálőttem az egész tárat csak jött aztán nagy nehezen kinyírtam.Olvasgattam meg nézelődtem és nekem furcsa ahogy a célzást pl. a térdvédő nagyban befolyásolja, azt még megérteném, hogy a cső alá szerelhető markolat segít a jobb távcső is, de csak egy normálisabb azt hiszem omega puska távcsövem van a többi mind 1-5 szintűek. Gondolom ezek már 17-es szintem nem sokat érnek.
Keresgéltem videókat és ahogy nézem türelemjáték lesz ott a tetőn.
Ezekre még nem jöttem rá mire jók de majd segít valaki.Na pl. amit alattatok ír arnikusz
abból egy szót sem értek max. a kötőszavakat, de majd belejövök egyszer.
-
alibiman
aktív tag
-
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #46137 üzenetére
Én kérlelhetetlen-fogékonnyal használnám, vagy gonosz kérlelhetetlen, vagy halálos-kérlelhetetlen.
De behatárol mi van rajta.
PL. 3. Alt DPS Recleimer ( PVE területen jó) lévő Bullfrog elektronikás képzettségvisszatöltő és képzettség hosszabbító talentekkel bír Tehetséges és Parancsoló.
A DPS Bullfrogom Ádázzal és LMB mesterlővésszel esett, így Fogékony van rajtaaz LMB helyett. Végső megoldás CF-el használom MDR mellett. -
Lifer092
senior tag
válasz
#14121216 #46135 üzenetére
Nekem az előző gépem pont ilyen volt, VGA és proci is.
Csak nekem 8GB ram volt hozzá akkoriban.
Beállítások nálam is ilyesmik voltak akkor, és relatíve szépen vitte.Azért is írtam hogy ott más gond lesz, mert az 1050Ti simán el kell vigye High-on is FHD felbontás mellett, normális, játszható fps értékekkel.
-
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #46135 üzenetére
Bullfrogot láttam amikor mutattad őket itt az milyen talentekkel bír,
Bullfrognál annyira kell vigyázni, hogy visszarugást és pontosságot adó fegyverkiegeket nem rakunk rá.
Anno LS-en Predatorral használtam Bullfrogot.
Tegnap fogadtam az inviteot, hétvégén DZ farm lesz.
Pénteken befejezen az UG achikat és mehet a Divtech farm cél a 4000. -
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #46132 üzenetére
3832-es érték kell elektronikából az Ádázhoz sajnos.
Én nem áldoznék rá esik majd másik House.
Igen erősebb mint az Lvoa-C, a Joker talent miatt.
Fertőzési eseménynél is jól jön a Nomád, meg se érzi mikor a Belvárosi zene alatt átszaladsz a fertőzési eseménykor a másik helyre. -
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #45895 üzenetére
Én Halálos Gonosszal használom.
Halálossal és Pontossal esett, így mivel 60% chc-s fegyvert akartam a Gonoszt raktam rá, de láttam halálos-kérlelhetetlen komboban és újabban a Sietős-Hurried is előjött.A Sietőst/Hurriedet most nem használom fegyver módosítokkal raktam rá gyorstöltést eleget, meg a House nagy eszi a lőszert.
A Páncélrombolás mobok ellen jó, az Ádáz 5% chc esély ad amit 5db módosítóval ki tudsz váltani pl. a héten van 266 életerő és 1% chc módosító a Madison's Stand-en lévő boltban 168 ezer sima credit-kötelező vétel.
A Predatort ezekkel feltoltam 60% chc-re. -
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #45890 üzenetére
House-ra kéne az élő talent, ha PVE-re szánod szettet oda jó lesz.
Ádáz 3832 elektronikát kíván, így az most nem él nálad.
Milyen módosítók vannak bent bal oldalon és jobb oldalon,Exo fegyverek közül, a Big Alejandro, Megállító, Bullfrog és Hungry Hog/Éhes Disznó maradjon a többit úgyis sűrün dobálja.
-
szucstom
őstag
válasz
#14121216 #45871 üzenetére
na az nincs leszedve. survival az biztos. mindjárt meglesem a terminálon.
szerk.: nope. Store-on se láttam. akkor hogy van ez?
komolyan már totál hülyének érzem magam,
hogy nem találom a DLC-ket.szerk. 2.0: érdekes, Store-on purchased van írva, viszont terminálon azt írja, hogy vegyem meg a DLC-t... jeezz......
-
törölt tag
válasz
#14121216 #45544 üzenetére
elvileg az lvoac máshogy húz, mint m4. Míg előbbi jellemzően csak felfelé addig utóbbi oldalra is. De állj szembe a fallal és teszteld le. Az biztos hogy egyiket se törném mert a “rosszabbik” is simán kezelhető pláne egy striker cf-ben.
Elképesztő amúgy, hogy mennyit változott a játék. A tegnapi két legendary (napalm, warrengate) sokkal egyszerűbb lett strikerben reclaimer támogatással. Eleinte ez is mekkora szenvedés volt már. -
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #45291 üzenetére
Ákoska képén lévő Dzsungelhez 150 Rikers bosst kell lelönni, a másik kettő gagyeró és a 150 bosshoz leírta Ákos.
A másik kettőnél meg kell nézni mi ír, segedelmet kérünk fórumtársaktól.
Az egyiknél a símaszkosnál az kell teljesíts egy Csapás tevékenységet robbanás sebződés nélkül- magyarán messziről szedd le őket.A 3.-ál meg talán az, hogy csapattársadtól ne érjen robbanásos sebzés.
-
Anonymus23
veterán
-
törölt tag
válasz
#14121216 #44214 üzenetére
Nem ez lesz a megoldás?
[Echo bug link]
[Echo bug 2 link] -
arnikusz
veterán
válasz
#14121216 #44211 üzenetére
Adatlapodat nyisd meg és haladj zónánként, de vannak még kék ötszög mellék küldetések is ha egy adott területen megvan mind és a safe houseokat végigjártad a szekrényeket akkor beadja a gyűjthető cuccok térképét.
Minden safehouse ami fel van oldva adja folyamatosan a teljesítés után a 3 körös küldiket a célpontinfó gűjtésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ingatlanos topic!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oakley topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest