- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem sokat. technikailag még mindig lehetséges továbbra is elég sok minden, de bannolják a csalókat, ha reportolod őket, és valóban azok.
elég nagy gear különbségek voltak már most is, egy sárga-lilába felszerelt, dz geares karakter és egy kék pve geares karakter között szakadéknyi különbségek is voltak. tegnap éjfél után mi is nekiálltunk kicsit f@szkodni, és egy jól felszerelt, játszani is tudó játékos simán alázott négyünket. nem kellett hozzá semmi cheat (tudtuk sebezni is, meg is öltük párszor), csak tudott játszani, és elegendő időt bele is rakott a játékba, amivel kifarmolta a megfelelő felszerelést.@pomk: lmg, marksman és talán assault fegyver is bónuszt kap stabilitásra, ha fedezékből lősz, ezt jelzik vízszintes segédvonalak.
@.LnB: perkek/procok. valamilyen tulajdonságod skilled értékétől függően relatív eséllyel, vagy állandóan ad valami bónuszt.
-
Edem05
őstag
Egy volt. A szokásos "átlövök mindenen és meghalsz" csalást használta. De gyorsan eltűnt, egyszer lelőtt és nem találkoztam vele többször. Ez lehet annak is köszönhető hogy átrak a játék egy másik layer-re/session-be mikor megtelik a szerver. Bal alulra is kiírja, a chat ablak fölé. kép
(#5196) oneal1: Igaz, bár én annyira nem merültem bele. Inkább majd a teljes játékban.
-
vegitossj7
addikt
Én nem tudom, miért az OPEN bétától várja az ember a csalók kijavítását. Ha kijavították volna, ezzel a teszttel csak időt adtak volna a köv. hack készítésére és kijavítására. Ha ezután lett volna a Closed, akkor sem gondolnám, hogy ezzel kellene foglalkozniuk.
Na majd megjelenéskor megnézzük, ha gáz lesz, akkor gáz lesz.
Én mindenesetre nem aggódom, próbáljanak meg bejönni a Single instákba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest