Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz prokxy #5195 üzenetére

    nem sokat. technikailag még mindig lehetséges továbbra is elég sok minden, de bannolják a csalókat, ha reportolod őket, és valóban azok.
    elég nagy gear különbségek voltak már most is, egy sárga-lilába felszerelt, dz geares karakter és egy kék pve geares karakter között szakadéknyi különbségek is voltak. tegnap éjfél után mi is nekiálltunk kicsit f@szkodni, és egy jól felszerelt, játszani is tudó játékos simán alázott négyünket. nem kellett hozzá semmi cheat (tudtuk sebezni is, meg is öltük párszor), csak tudott játszani, és elegendő időt bele is rakott a játékba, amivel kifarmolta a megfelelő felszerelést.

    @pomk: lmg, marksman és talán assault fegyver is bónuszt kap stabilitásra, ha fedezékből lősz, ezt jelzik vízszintes segédvonalak.

    @.LnB: perkek/procok. valamilyen tulajdonságod skilled értékétől függően relatív eséllyel, vagy állandóan ad valami bónuszt.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák