Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Na csak sikerült a skill kill - 50 enemies.
Érdekes, hogy a statisztika szerint már 200 fölött járok, mégis csak a lövegtoronyt és a tapadós bombás killeket számolta. Tegnap elindultam egy küldetésre, csak ezeket vittem magammal, és kb a 8. killnél beadta a kihívást. Előtte csak a tapadós bombát használtam, tornyot sosem.Tegnap DZ-ztünk, és számomra még mindig furcsa, ahogy egyesek gyakorlatilag 1 lövéssel lelőnek elég távolról pl SMG-vel. De volt olyan, aki így sebzett, és gyakorlatilag nem lehetett lelőni, mivel ahogy kb 10%-ra esett a HP-ja abban a pillanatban visszatöltött 100-ra, én még ilyet nem láttam.
Olyat igen, hogy nehezen sebződök npc-k által, pl DZ3-ason megyünk és hiába mentem be 3-4-5 npc közzé, gyakorlatilag nem sebződtem, mármint jöttek a lövések, de nem volt valós sebződés, azonnal visszatöltött.
Még olyan helyzetben is, ahol 6-8 npc-vel harcoltunk, csak akkor volt sebződés (egy fél csík). Ezért csodálkoztam, amikor ugyanezzel a gear-el meg 1 lövés középtávolról (tehát nem shoti) a rugótól és feküdtem...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest