Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Anonymus23 #10902 üzenetére

Na csak sikerült a skill kill - 50 enemies.
    Érdekes, hogy a statisztika szerint már 200 fölött járok, mégis csak a lövegtoronyt és a tapadós bombás killeket számolta. Tegnap elindultam egy küldetésre, csak ezeket vittem magammal, és kb a 8. killnél beadta a kihívást. Előtte csak a tapadós bombát használtam, tornyot sosem.

Tegnap DZ-ztünk, és számomra még mindig furcsa, ahogy egyesek gyakorlatilag 1 lövéssel lelőnek elég távolról pl SMG-vel. De volt olyan, aki így sebzett, és gyakorlatilag nem lehetett lelőni, mivel ahogy kb 10%-ra esett a HP-ja abban a pillanatban visszatöltött 100-ra, én még ilyet nem láttam.
    Olyat igen, hogy nehezen sebződök npc-k által, pl DZ3-ason megyünk és hiába mentem be 3-4-5 npc közzé, gyakorlatilag nem sebződtem, mármint jöttek a lövések, de nem volt valós sebződés, azonnal visszatöltött.
    Még olyan helyzetben is, ahol 6-8 npc-vel harcoltunk, csak akkor volt sebződés (egy fél csík). Ezért csodálkoztam, amikor ugyanezzel a gear-el meg 1 lövés középtávolról (tehát nem shoti) a rugótól és feküdtem...

Új hozzászólás Aktív témák