-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
Hát eddig talán kétszer vagy háromszor csináltam meg a solymot... és egy mély csalodás volt semmi értelmeset nem dobod nekem... mondjuk nekem csak egy karakterem van nem engedhetem meg magamnak a 4 et....
(#16179) RECSKA:
Rossz???????
Már akinek 101k a sebbzése plusz oylan 60% fejre egyszer konzulátus alatt a 32es elitet pulse alatt egybe szedte (pajzsal és életel együtt) és azt mondod szar vegyver??? hát kinek. Én szükhelyen nem sokra megyek m1a-val, de ez is oyln ki mit..... itt most a DZ3ban lévő 300e shotit mondom. -
Raulblanco07
aktív tag
Annyi gond lehet azzal, hogy minket elég gyakran átrak másik instába amikor többen vagyunk és bejön még egy ember. Ez egy boss harc közben idegesítő lehet, mert lehet hogy a bosst lelőtted és a lootot nem vetted még fel, akkor az szépen eltűnik, illetve minden más is ami a térképen volt.
Pl volt ilyen hogy már tele vagyok, de egy bosst még lelőttünk és ládát nyitottunk extract előtt, gondoltam majd visszamegyünk érte, ott vár az a 3 sárga, de instát váltottunk egy belépő 4. miatt és volt nincs loot.Esetleg üldöznek egy rogue csapatot, szintén insta váltás miatt azokról lemaradnak.
Vagy csak szimplán rossz helyen vannak insta váltáskor, pl pitben lent középen, insta váltás ott elég kellemetlen lehet ha az új instában vannak mobok a pitben.
-
-
Anonymus23
veterán
Szia,
Bejoinolsz, és megkérdezed, hogy maradhatok-e.
Én őszinte szoktam lenni, és megmondom, ha most nem alkalmas, aki ezen besértődik, az nyugodtan töröljön a friend lisáról (ugye Venomka).
De az esetek 95%-ban, többnyire ez a válasz: "Persze, gyere, itt meg itt vagyunk..."
Csak nem kell megsértődni, ha nem velem akarnak játszani ott és akkor. Ennyi.Erre a csít témára még visszatérnék:
3 dolog van bennem ez ügyben:
1., Nem elég tisztának lenni, annak is kell látszani, azaz Recska, ha tiszta a dolog, akkor vigyázni kell, hogy mit tesz közre az ember, mert mindig lesz néhány túlvezérelt ember, aki az ilyet zokon veszi.
Bár téged kovimestert pont nem értelek, mert egy korábbi hozzászólásodban pont azt írtad, hogy ha nem féltenéd a Steam accountodat, akkor már te is régen csítelnél. Akkor is reagáltam erre, és most sem értem, hogy egy ilyen fajta gondolkozással ez az egész egy vihar a biliben kb. plusz a másik szemében a szálkát keresést jelenti számomra, mikor te is simán megcsinálnád, nekem úgy tűnik, csak a ban tartott vissza. Számomra az ilyen gondolkozás sem jobb, mint aki "bevállalja" a használatát.
Akkor miről beszélünk? Mert így csak arcoskodásnak tűnik az egész!
Azért írom ezt le, mert tegnap Recskával együtt játszottunk (SP kiskarakter húzás) és személyesen, azaz élő szóban is elmondtam a véleményem. Nem kivételezek, ha meg lennék győződve, hogy valaki itt csítel, akkor azonnal törölném a barát listámról, nem mintha ez bármilyen értékkel is bírna (mármint a barátlistám). Továbbra is elítélem az online játékban a csítet. Ha Recska emiatt ki lesz bannolva, mert mégiscsak nagyobb az az érvényes fejfelület, akkor csak magára vethet, mert bárki más is jelenthette volna.
De ezt be is vállalta, majd kiderül, hogy mi lett a vége.
Ja igen, én is használtam csítet, IDDQD, ha még tudja valaki, hogy ez mit jelent.Online sosem.
De ide hiába írom be, semmit sem csinál2., Jó lenne ha mindenki tisztán játszana, max kiderülne, hogy nem akkora pro mint amilyennek látszik vagy szeretne látszani. De ettől az életben még értékes ember lehet, csak lehet nem a Division-t kellene erőltetnie.
3., A csítelés pszichológiájáról jutott eszembe, hogy egyrészt elég komoly önértékelési problémákkal küszködnek az ilyenek, másrészt meg a fórumokban is jelenlévő, ez milyen ügyes meg amaz milyen pro feeling miatt sokan többnek akarnak látszani mint amennyit tudnak, de erről meg Svejk jut eszembe: "Büszke vagyok magamra, saját erőmből lettem senki!"
-
uplayen az életben nem veszem észre, hogy rámírsz. jobb felső sarokban pislákol valami, aszt eltűnik. no chance.
/w karakternév, vagy magyar kliensben /s karakternév után lehet neki privit küldeni, amit csetablakban ír ki a játék,szép lila színnel, szerintem inkább ezt erőltesd.
-
[hun] warhea
tag
-
Brownage
tag
a mobile cover az amit leteszel és lesz egy fedezék ami mögé bújhatsz. amivel az összes exploitot csinálják, amivel átugrálnak a falakon. A smart cover pedig az, amit lelősz valahova, mint a "ragacsos bombát" vagy mit, és akkor a környező falakat, fedezékeket megerősíti, ad +healt, + védelmet + sebzést, ilyesmiket.
-
[hun] warhea
tag
smart -> falra lovos healelos
mobile -> foldre lovos kinyitosMas:
Lehet, hogy kell m1a (amugy egyaltalan nem jo m1a-m van, barki megvehette multheten a vendornal) a jatekmenethez de ettol fuggetlenul tovabbra is azt mondom, hogy szerintem igen is eleri a FL a celjat. Egy nagyon jo minosegu, jo hangulatu jatekmenetet kinal aminel valoban figyelni kell es osszedolgozni a csapattarsaiddal. Mi mast kinalhatna meg egy endgame? Amit kellett jocskan elert, volt a vegen orom, s bodottsag. nekem ez mar eleg, hogy megerje a jatek a penzet.ha kell hozza m1a ha nem.
-
ßrainiac
addikt
Hat ejjel-nappal feszulni kell a jatekon, neki 4 karaktere van, ha figyeled a topicot.
Es ha sokat jatszol, az a talent is segit ami fejlovesenkent 120 creditet ad ^^
Nem igazan eri meg eladni a cuccokat, foleg a crafting elb*szasa ota.. (Bar ha belegondolok, sokadlagos karakterrel mar megeri. Lehet, igy hozta ossze)
-
-
[hun] warhea
tag
oksa
fw m1a esett tegnap 3 is dzben 3 kulonbozo embernek mind 163-as volt szar talentekkel. ahogyan az lenni szokott "X"
nem tudom amugy, hogyan farmolja ki az ember a kello geart challenge-re. (es leginkabb a kovetkezo inc-re)
Alapvetoen 203-4-el sem lehetetlen, sot kevesebbel sem ellenben a raforditott ido / kihozhato gear nagyon nincs aranyban. ott is ugye 214et kapsz max, 240 csak egy esik egy heten, dz fullon 163-assal valahogyan a 200+-os jatekosok gearelodeset is elo kellene lenditeniuk. frusztralo, hogy 2-3 ora dz utan max matival lesz tobb az embernel. mintha kicsit lelassulna, megallna a jatek folyasa 200tol felfele. de lehet csak en latom igy.
-
[hun] warhea
tag
Én már akkor zokogok, amikor az indító ikon -ra kattintok
Hat ezen elsirtam magam en is, de en a rohogestolHetvegen challenge falcon? Erdekel esetleg?
Csak, hogy legyen 240es item amit be lehet torniRECSKA:
kiprobalom, szerzek en is egy sotit aztan meglassuk. a 3/3-at nem probaltam meg elesben de nagyon kivancsi vagyok ra. -
Anonymus23
veterán
Rendben, csak amikor sírsz tényleg kapcsold ki a mikrofont
Én örömmel hallgatom, amikor hátulról beszűrődnek a zajok, mint nálad aranyos volt, ahogy a fiad kérdezgette a játékot, vagy amikor Schwatéknál a kislány rendezi hátul a dolgokat, vagy 1-1 feleség hírfelolvasást tart a háttérben, így all in one kapunk játékot, és a világ dolgaiból sem esünk ki
Nekem ez a része az amit még nagyon élvezek benne, a közösség, amikor olyan emberekkel ismerkedhetek meg, akikkel egyébként az életben nem találkoznék.
Ebben persze benne vannak azok is, akik lenyúlják a lootodat (ugye Zilai
) amikor megfekszel.
Bár ha őrá gondolok - kidobóember, nem is olyan messze lakik tőlem-, még meg sem köszöntem neki, hogy odaadhattam a lootomat
Jó arc nagyon egyébként -
kovimester
aktív tag
Nekem nem az életem ez a játék.
Ha felmegyek nem azt fogom nézegetni hogy sorozatot meg pöttyögjek. Nem veszem vér komolyan ezt a játékot. Maga a játék se veszi komolyan magát.Itteni kollégák a megmondoja hogy kihívás szinten is képes vagyok a doboz tetejére fel állni azt tapsikolni (persze karakterel).
Ugy hogy nem fogok én itt celeozgatni én élvezni akarom de persze ez mindenkinek mást jelent!
Warhea.
A nomad set azért érdekel mert 4 skillje az hogy kapsz teljes életet.
Talán falconra jó kihívás szinten. Mert az kb. nekem kivitelezhetetlen. -
utomi
senior tag
Ugyanez nálam is a probléma. Ugye a Strikernál ott van, hogyha mellé megy és előfordul még közelről is , hogy mellé megy akkor meg -2%, szóval a Striker se annyira egyértelmű. A Sentry esetében meg jó kérdés, hogy mennyit jelent az a plusz. Valaki használja itt esetleg Striker helyett vagy aktívan csak a Sentryt?
(#14702) Edem05:
Nekem is így van most csak ugye így nincs jelölő illetve a +20% Elite sebzés. Az pl. mennyit nyom a latba? -
-
Hunner
senior tag
Ahogy -=Jam=- írta, nagyon nagyon durva sebzésnövelés, masszívan OP. Bőven veri a Strikert (Csapásmérőt) sajnos, azon az 1% bonusz de ha mellélősz 2% lejön a bonuszból, nagyon nem éri meg. Fordítva esetleg jó lehetne...Így maximum akkor jó, ha 15méteren belülről lősz és mellkasra, vagy 5méterről fejre...Esetleg ha alacsony tűzgyorsaságú fegyverrel felpöcögteted a buffot magasra, majd átváltasz egy Sniperre és puffogtatsz... Túl sok a ha a setbonusszal, a másik meg tök egyértelmű. Fejbelövöd háromszor, utána bármit csinálsz kapod a növelt sebzést.
-
Anonymus23
veterán
Valamelyik Dz bossból esett. Nem tudom melyik volt. Falconban nincs most kesztyű...
Van egy halom PH credit, lehet kipróbálom az AUG-ot is, csak az a bajom, hogy a mostani gearrel elment szinte minden healem, se crit, se ölésre nem ad most, és az AUG-on sincs...
A vector is nagyon adja, falconban láttam 150.000 feletti critet fejre, igaz el volt nyomva legalább 2 pulse ahogy emlékszem (ebből az egyik Schwat-é volt, hiába no kell egy healer/képzett ember a csapatba). Nekem a béka segge alatt van a képzettség... -
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest