Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
Igen elkerülhetetlen

Úgy szoktam hogy egy élet injekció plusz mellé egy ilyen heal (az a kereszt, abból is ami add plusz sebzést)
az elég szokott lenni.
Az viszont igaz hogy 90e elektro- val semmit nem gyógyítok magamon, anyira elég hogy ne keresem az aprót.#35980 arnikusz
Nekem a rambozás alapvető.
Mennyi a max amit eltudsz érni? Striker vagy DPS szettel. -
kovimester
aktív tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Próbáltam a Strikert is de az nem jött be

Nagyon sokszor az volt hogy találatot értem el és nem számolta....
Ezen a képen nekem a Szívósság v Élet ami kevés, de ez is olyan hogy ahogy nézem te messziről szedegeted az embereket (SVD és Urban miatt gondolom) én a közzel harcot szeretem
Az elektro pont azért nem izgat mert csapatba van rekamé meg taktikus is.
De van egy hasonló a tiedhez egy "hibrid" taktikus is. (sajnos mindent a Barret meg Savege köré építek)
Ott mindegyik érték olyan 320e körül van ( plusz mínusz 10k ). -
kovimester
aktív tag
válasz
venomka1
üzenetére
Szia
Próbáld meg újra rakni a Hangkártya drivert. Nekem az anno segített.
U.I:
Nézegetem itt a képeket (karaktereket). Az lenne a kérdésem, hogy ilyen 280-320e terjedő DPS-el és Élettel hogy az istenbe vagytok el?
Azért kérdem mert nekem 405e és 370e és nagyon kevésnek érzem (az elektro 90e, valamit valamiért).
Alpha set-ben vagyok Barret és Savege van mellet. Fegyver az Famas jó talantekel ( 15% krit dam-es, a Famas stabil talent, fogékony és 4. kérlelhetetlen ).Úgy, hogy kíváncsi vagyok

-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Ez az uj ruha amit lehetet látni a test szerveren a Seeker az nem fog jönni az 1.6at?
Üdv kovim.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem.
Alapbol ha juhplayen akarja megvenni a play át irányítja a steam storba.
Tapasztaltam nekem steames ez is siege is. -
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez a mengyelel egy király csávó!!!
Ő tudja mi a PvP jelentése kilöni mindenkit

-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Jól van akkor szerintem meg a sentry egy hulladék...
Semmi értelme erre a fórumra írni.
Próbál az ember érvelni miért jó de minek.
Raul neked meg ez volt az utolsó hogy válaszoltam sajnos cső láttásod van, se jobra se balra nem nézel...
Az a jó amit te használsz meg a haverjaid a többi set az szar.
Ugy hogy mindenkinek további set köpködést! -
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Nem tudom én ezt a 3/3 setet striker sentry nem sokat használtam. Igy nem tudok véleményt nyilvánítani.
Amugy meg nem vagyok dps huszár én a codbam is szeretem a gyors töltést igy itt is nagyon hasznos.
De ahogy mondták is ki mit szeret és használ.
Én nekem mondhatnák hogy jobb a 3/3 használd azt nem fogom mert az nem az én stílusom (vagy 5/1 mindegy).
De szerintem vissza fele is igaz.Amigy csak azért írtam hogy jó nagyon jó mert sokan fikázák....

-
kovimester
aktív tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nem ne agodj én 34 eliteknél (fingom sincs hányas DZ) ott voltam legutoljára és semmit nem adod.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
35ös eliteken ellen mit bír csak kíváncsi vagyok.
Mert a 380 is néha kevés....
.
Ha rád lönek menyitől fekszel igy kérdem
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Az utolsó sorral nem értek egyet!
Most mondod hogy 4es set helyet 5 lett.
Na most ha veszünk egy átlag játékost aki 2-3 órát zúza és 1 hét alatt össze kapálja a réten a 4 krumplis zsákot és örül mert mellé van 2 hagyma is (hagyma a sentry!).
És jönn egy gyengítés és igy nemtud használni 2 set combot csak egyet.
Ez mi ha nem kibaszás. (Én nem nagyon használtam 4es setet csak hogy elkerüljük jogy sírok).Plusz az hogy neked van egy über (itt nem a taxis hukyeségre gondolok xD) csapatod és van minden set benne és ahoz hasonlítasz mindent itteni csapatot hát.....
Szerintem vicces....Lehet hogy jókat írsz (ált. a kommentjeidet else olvasom csak néha sry!) de amit ma olvastam az az volt hogy mindenkit a saját csapatodhoz hasonlítasz ( nem mind).
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Igy van!
Csak azért irtam le mert nem mindenkinek van olyan csapata akivel Solymot tud heroinon vadászni és talán az hogy valaki mást használ bátorítja a többit hogy elérheti ezt is anélkül. -
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Akkor félre értetél.
Na akkor igy írom. Más gear-el pulse alatt is élérem okos fede. nélkül de ugy is élérem ha okos fede. használok de pulset nem... Remélem igy érthetőbb.
-
kovimester
aktív tag
válasz
velizare
üzenetére
Na jó hát ez nekem már sok...
A játék az játék nem fogok itt osztani meg szorozni hogy igy meg ugy jó e, ez nekem már sok. Anno azért vettem meg hogy játszák nem azért hogy számtani sorozatokat írogasak fecnikre....
(Ezt senki ne vegye magára! Mindenki úgy játszik ahogy akkar; ez egy saját vélemény! Köszönöm!) -
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Miért ne hasonlítgasam?
Semmi különbséget nem láttok pulse és okos fed. alatt.
A lőtér meg szerintem pont arra van hogy ott probálgasd a setet mittud... és ha tenyleg a lőtér egy gyakorló rész akkor azt kéne mutatnia amit a játék közben is lősz; ha nem akkor semmi értelme azt nézni mert nem mutatja rendesen. -
kovimester
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Grat!
Jó karakter, ezt a 150e hitet ellehet érni máshogy is.
Én 3firec.+2 végső +1 háti zsák...
Én pulse allat és okos fede. alatt érem el ezeket egy 14k G36tal....
Az tény hogy a set bonus a jelölés igy nincs de helyete van 2 bonus.Plusz.
Az miért van hogy az AA12 nem lehet kalibrálni?
Még esetleg ezt valaki tudja. A karakter infoba azt irja hogy 55% pajzs törés, na de ; az biztos hogy annyi nincs. Na de most akkor ez bug vagy valami újdonság? -
kovimester
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Azért azt nem mondanám!
Tegnap DZben két ember belénk kötött egy elvétet golyó miat (utomi grat xD).
Mondtuk nekik nyugi nyugi erre nem elkezdtrk lőni..
Enyiknek sentry setje volt de az kb. szart se ért amig ő pöttyögöt 2 tart (57 golyó ) kapott a fejébe csak tőlem.
Ugy hogy van haszna.. -
kovimester
aktív tag
Esetleg valaki azt tudja, hogy az AA-12 és az1.2 setek hol eshetnek legjobban?
az 1.2 gondolom clear sky de a fegyver? -
kovimester
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Raulblanco07:
neked nem válaszolok troll vagy!Ben.
Ha az több lesz a szipatyú lemegy 200e alá ,az meg kevés lesz úgy..... -
-
kovimester
aktív tag
Azt azért valaki elmagyárazhatná hogy ez a hulladék játék (Bocsánat a kifejezésért) hogy tud a 231+ ba rakni amikor 222GS van volt lesz.
Azért ez megint egy orbitális hiba.
Mert ott nem lehet ervényesülni se..... -
kovimester
aktív tag
Valaki esetleg tudja hogy az AA12 hol lehet megszerezni?
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
De azt se hiszem el hogy végtelen generált térkép van.
De hogy pontositsak....
5x5 generálás:
Pl:normál szint 1. térkép +nehezítés 1. térkép igy generál egy 1x1 keveréket. De mondjuk normál szint azaz 1. térkép + 2. nehezités igy 1x2 térképet generál...
és folyt köv...
Hát ha igy jobban lehet érteni. -
kovimester
aktív tag
-
kovimester
aktív tag
Akinek esetleg steamen van meg annak megy rendesen a dlc? Nincs hiba benne?
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem bizony! Láncra vert ember vagyok aki penészes kenyeren él.
De visszont nekem az meglepő hogy még nem száradtál ki xD
De ezt onba rakom hogy mindenki örüljön -
kovimester
aktív tag
Kölök+vegitojás.
[link]
Csak nektek csak most xD -
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
[link]
Ha vége a syrásnak ajánlók egy jó matracot is ne hogy a végén "sír"ásba fuladj XD -
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
nem izgat.... XD
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én ezt küldöm minden Sentry és Strike sett használónak

-
kovimester
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Ha ha ha ...
Erre senki nem tudja a választ vagy is hmmm.
De....
A DZ igy jó ahogy van. Hm... A DZ igy szar ahogy van!
Ahogy olvasom az 1.3.as csecslogot és azt olvasom hogy megint ez a hulladék DZ dobálja majd a jó dolgokat már a kedvem is elment a Sós Perectöl.
Azt hogy megint agyhalot emberek legyenek a DZben akik megint valami hibát kihasználva nem halnak meg stb. Ettől már most undorodom.... -
kovimester
aktív tag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Egyik se!
Kérlek szépen lekopott a Bluetooth mini keyboardrol a betű igy sajnos csak találgatok hogy hol melyik betű van. -
kovimester
aktív tag
Ha te már elérsz egy bizonyos szintet a karaktereddel amikor már a mobok sem jelentenek rád különösebben veszélyt, akkor csak egy marad neked igazi kihívásként és szórakozáskén, hogy játékosokat fogsz levadászni !
Ez gyönyörü!!!
Akkor te is ahoz a táborhoz tartozol akire 1.000 sebbeznek a playerek és nem bitnak meghalni semmibe de ö 2 gyolyóbol kiszed!!!Ha iylen nagy "tudásal" rendelkezel akkor ennek az okát ird le "forum tag"!
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Plusz hála égnek a sok noob rigo sas oda fog menni azt a 231- DZ üres lesz
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco
üzenetére
miért olyan nagy kérés 10ezer forintos sós perec melett , hogy amit igérnek az be is tartsák?
-
kovimester
aktív tag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Ha jól emlékszem a Hajdú Péter Frizbi című müsorábna volt amikor Ganxsta Zolee és SP volt egyszere a vendég. Akkor Mondta a Gax. az SP-nek hogy SósPerec....
-
kovimester
aktív tag
+raulb.
Sith.
Lehet de nagyon megtévesztő engem is megtévesztet..
Na mindegy ki igy ki ugy hivja nekme nem PvEDz csak DLC.Raulb.
Akkor nem értettük meg egymást.
Én nagyon is szeretném; higy sikerüljön és jó legyen.
De vissza tekintve az előző dlckre és updatekre (kihagyott tartalmak; unbalace dolgok; stb..).
Most sok minent ígértek és remélem tudják tartani mind az melet hogy már most ki kellet venniük egy fegyvert.
Ugy hogy én nekem talonban van 11e steam S.P.re. -
kovimester
aktív tag
+raulb.
Ezt a DZ PvEt hanyagoljuk semmi köze nem lesz a DZhez. Valami abnormális kitalálta ezt a marhaságot. Semmi köze nem lesz hozzá.Raulb.
A kommented egy vicc és pont én cafolom meg mivel én szidom is a játékot és szeretem is. Ugy hogy hagyuk ezt a hacker meg pro....
Ha ismered azt a kifejezést hogy kritika én azt várom és nem az önlengést. -
kovimester
aktív tag
Nem hát......
Szeretném (300 órát toltam bele) ezt a játékot még a hibái ellenére is, de eltántorit nagyon sok miden. Most is a Sós Perecen gondolkodok, hogy még meg ére anyit a játék fogok e még vele annyit játszani....
De amikor elinditom a gamet és az fogad, hogy megint játszhatalan a DZ (mert per pill nincs értelmes dolog a játékban csak az de az se) plusz meg az hogy igérgetnek itt füt fát azt DLC elött 2 nappal irkálják hogy ez nem lesz az nem lesz ez számomra vicc..
Lassan a Ubisoft átalakul egy igazi troll csapatá akik csak trolkodni fognak mást nem...
Nagyon kiváncsi leszek erre a DLCre mert eddig nem vagyok elájulva töle, mert a változatos missiok meg a változo "környezet" abbol fog kimerülni, hogy lesz 3-5 közötti "mappa" vagy "környezet" és azok fognak cserélödni (persze itt jó esetben nehezségenként 3-5 nem összesen).De ahogy olvasgatom sok embernek van Sós Perece ugy hogy lesznek itt kommentek, csak azoktl is előre félek mert nagyon sokkan vannak itt akik nagyon elfogultak és csak a pozitiv dolgokat fogják írni, csak azt!
Ugy hogy én szurkolok a Jurkasoftnak, hogy ne cseszék el és jó legyen, nem inkább nagyon jó, de amiket eddig láttam sajnos ez is egy koporsó szegg lesz más nem

U.i.
Ha kérhetem senki ne probálja meg elmgyarázni azt hogy miért jó ugy a DZ ahogy van stb...(#19838) RECSKA:
Persze ez egyértelmű, csak amit írtam is, ömlengések lesznek miért jo stb. -
kovimester
aktív tag
Azt mondom nerfeljenek csak jó sokat főleg pvp ben. Mert ez az egy/kill egy vicc persze aki ezt osztogatja annak kb 1000hit/ no die.
Ugy hogy nerf nerf nem baj az ha egykét set használhatatlan lesz pvpben. Erősítsék a pve részt a pvp hagyják is el..... -
kovimester
aktív tag
Nem kell aggódni.
Nex time comment from Jurkasoft:
The Underground DLC is not coming in patch 1.3. Not ready for the live game!
XD XD -
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
30e ban na ezt se hiszem el.
Azt it ta gond, hogy lehet okosan csalni ugy hogy alig ved észre.
Csak itt az a baj hogy csal csal oké vagyis ne moké de igy hogy "30e ban" alig tesznek ellene valamit.
Mert össze hánysz egy jó kollekciót bemenél DZbe megnézni mit tudsz azt 100 óra játékodat kb dobhatod a kukába mert szart se ér még ha nem is csiter, de azt kizártnak tartom, hogy egyszere van 600 szipantyuja meg 400 meggymag lővő képpesége mert az vicc..A hackerek mindig eltünek amikor új incurence vagy mission jönn ez kb tart 2 max 3 napig és utána vissza jöttek mert hackel a nagy Heroic-ot is végigtolja 5 perc alatt.
És itt a legnagyobb gond az hogy az ember vissza vissza menne DZbe mert tolná ott is ha már van vagy elege lett az 1hit/ halál mobokbol Heroin szinten.
-
kovimester
aktív tag
válasz
grHawk
üzenetére
Csak az ára voltam kíváncsi. Hátha 3e vagy alatta van de nem.
Magában 4e nem veszem meg az biztos. A 8e uplayen helyt álló de nekem a játék steames és ott 11e és most itt az kell el dönteni hogy ér e annyit még a játék és hogy tudnak bele pakolni annyi tartalmat.Na mindegy! Akik válaszoltak annak köszönöm. Azaz egy biztos jogy a dlc megjelenést megvárom.
-
kovimester
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Szia.
Ez mind szép és jó csak igy lesz e.?
A DZ. az mind szép és jó hogy 201- és + DZ csak ezt sokkal könnyebb megoldani (egy szimpla számológép azt ennyi) de azt hogy DLC van e vagy nincs vagy ha van DLC vanne rajta DLCben használt ruha stb... Mert a PC játékos bázis kevés (konzolhoz mérten irom) és ha most azt is ketté szedik..... -
kovimester
aktív tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Igen, azt tudtam hogy külön szint, shop meg stb...
Csak sokan azt irták hogy PVE DZ. csak itt az a kérdés marad fent, hogy maga a DZ területre léphetsz be 2 féle képen(amit kizártnak tartok) vagy a DLC terület hívják itt" PVE DZnek... (de inkább a második)Az meg hogy 4.000 kérnek hát.... megfontoladó.. 1.2 után elkezded jó lenni a játék, de mostanra ez a nem hal meg de én igen elég idegesitő, így a DZ már kilöve a tárházból. Most ha jönn a DLC az is egy map lesz egy küldetésel vagy szabad bejárható terület még ez is kérdés....
(#19478) RECSKA:
Akkor kapsz egy végtelen hentelös missiont ahol 268as cucok esnek az arcodba....
Hát.... Nagyon kiváncsi leszek, ugy is sokan megveszik azt leirjak a tapasztalatokat. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Ahogy olvasgatom nem csak én találkozok ilyen nem hal meg 20 tárba se emberel de ö kiszed 2 gyolyóból.
Persze ez DZ belül. Na most itt az a kérdés, hogy azon miylen setek vannak vagy megint egy undetect cheat vagy ilyen jól meg van balanszolva az egész?Undergog DLC.
Azt lehet tudni magában mennyibe fog kerül mert se steam-en se juhplayen nincs kirakva az ára?
Irta valaki, hogy PVe Dz na de most itt magát a DZ rakják PVEbe vagy csak ez a metros DLCre mondjátok hogy "PVE Dz" mert nem mindegy? (erre is kiváncsi lennék)
Plusz sokan írjták hogy csak az kap 4 setet aki megveszi a DLCét vagy a Sós Perecet.
Gondolom ez igy is lesz, de akkor még nagyon katyvasz lesz az egész játék szerény véleményem szerint, mert hogy nem fognak különbséget tenni DZben az DLC és a DLC nélküliek között azt biztos pedig ez alap dolog lenne. (még az agyon kritizált CODban is igy van).Aki válaszol a 3 kérdésemre annak köszönöm!
-
kovimester
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Majd az első fizetős dlc után még enyien se lesznek.
Azok akik maradtak a hardcore réteg akik ételt és vizet nem kívánva 1000 órát öltek a gamebe és ugy vannak vele hogy még ezer bele fér.
Néha néha félnézek én is de ez a lövöm nem sebbzödik de ő 2 golyóval kiszed kicsit írtáló... -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Erre a komplex kérdésre adjon valaki választ ha tud!
Ma nevetséges szar a DZben.
Volt egy 2 gyerek aki rigók lett.
Én utomi és még 4 ember futot rá mind elkezük löni a rágokat.
Na itt jön a csavar 6 löttük és még az életük se moccant meg nem hogy lefele nem ment ahogy löttük igy ment fel kb.
Ja vég kifejlett 2 vs 6 mindenkit leszedtek.
Na ez most megint valami nagyon jó bugg vagy enyire rakás szar a balasz vagy stb....Várom a válaszokat!
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage
üzenetére
Szia.
Az hogy más néven irom le a missiokat nem azt jelenti hogy szar a játék.
1.2. től elég sokat játszok persze nem egyedül ált. utomival.
Hogy pontositsak arra gondoltam hogy aki megvete a season passt az azért vette meg hogy ne egy clear sky v falcont kapjon ha nem egy nagyon komoly összetett missiot és exlusive tartalmakat ( itt fegyora kiegre ruhára gondolok) persze olyat amik nem adnak olyan képeségeket ami nagy előnyt adnak.
Az hogy 1 hónap xbox ex. az már megszokot mert sokkan csináljak ezt.Ugy hogy én csak drukkolok hogy jó legyen mert ha az leszlehet sokkan (lehet én is) a season p melet döntők
-
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szia.
Mivel az Underground dlc jun 27 jönn és 1 hónap xbox exlusive lesz igy kilehet majd tapasztalni.
Mert azert 15 erkoért kapsz egy ilyen sites skyt vagy faszkon chölendzset akkornem éri meg meg venni.De majd meglátjuk.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
1.3. ban illene már nekik valamit kezdeni a balancel mert nem valami jó.
De az 1.3 hol van még jó messze vagy tévedek?
Most hogy nincs csaló (mondhatni) a balance a gond.
Azzal kezdenek még valamit akkor talán de csak talán a dz is jó lehet.
De ha maradez a lagg és a látványos lagg miati teleport plusz lagg miati no hit ( nem számolja a sebbzést) akkor nem sok esélyt láttok arra hogy vissza rakjam pedig a DZ is jó fele halad.... de amikor egy sima lila elit a server lag miat egy hitelt az gáz.... -
kovimester
aktív tag
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage
üzenetére
De de de legyen csak....
A legjobb az lenne hogy nem mi sirnánk ha nem ő xD.
Amúgy.
Itt nem azt kell nézni ki milyen hanem hogy menyire aktiv segítő kész stb. Mennyi ideje lenne ehez a fórumhoz. Stb.
Számomra tök mindegy ki az mivel itt van 30 ember aki ugyan ugy segít. Én is te is recsi is és sokan mások. Igy a topik gazda szerepe eltörpül.. -
kovimester
aktív tag
Utomi kolléga legyen szerintem xD
-
kovimester
aktív tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Persze....
Azért ez az alt+f4 nem zsenge...
Képzeljük el belépész altf4 vissza (3 perc)-》 mission nem indul kilépész ujra csati ujra altf4 és igy tovább.
Azért ez marha vicces..... mindent javitanak csak ezt a szem kápráztato (szó szerint ) hibát nem...
Azért köszi a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest