- Házimozi haladó szinten
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Játékként tekintünk rà hidd el. Sokat nevetünk hülyéskedünk pvp közben de ezt a játékélmény könnyen el lehet baxni. Tommy-nak igaza van mert a halál nagy része a leszarom a másikat pvp közben hozzáállásból ered sajnos. Amikor a taktikus rambózik ahelyett, hogy lőné a healt a földre stb...
Egy jó csapatban addig él mindenki amíg a dps karakterek élnek. -
arnikusz
veterán
Jó, köszönjük.
A kedvencem DZ06 Church nem volt.A Malac érzi a vesztét és még mindig rejtözködik.
Tegnap dobálta a Predatorokat, meg lett egy Navy MP5 a másik 3-at el is adtam.
Meg találkoztunk orosz csaló lelöhetetlenekkel, akik minket 1-2 lövéssel szedtek.
Valaki használ rendörségi M4-et ch napin esett és felöltöztetem.
UG 2 fázis kihívás 5 direktívával azért még okozhat meglepetést és kellő odafigyelést igényel.
Eredményes vadászatot mindenkinek.
-
arnikusz
veterán
Köszi.
Hát kint tényleg ez a kettő érdemel szót.
DZ 6 Church jó Predator melleny 2735 páncél alapból, de van még 1207 páncél és 1000 feletti életerő rajta. 196 ezer DZ credit.Sith- van MP7 és egy viszonylag jó Vent brake.
Később felrakom pontosan és videot is, csak ez mobilnet.Szép napot mindenkinek.
-
arnikusz
veterán
Nálam 10 UG láda lesz és tegnap a 3. alt Banshee DZ lett a 4. 3Alpha 3Predator kintre de mindkettő alakul még- és Megállító is várakozik.
Le a kalappal szorgalmas voltál.
Én előszőr UG 11. láda majd bontás, utána fent napik, majd az összes nevesített boss PVE területen.
Következő nap HVT lesz, majd randomokkal az Incursionok a 3. nap. Pénteken pedig megnézem a DZ-t. -
arnikusz
veterán
Csak löknek valami infómorzsát csütörtökön, mert Hammis azt mondta twitchen, hogy a survivalról nem lesz szó.
Értékelés az lesz dögivel, erre a konzolos engedélyeztetésre azt írták a neten 2-4 nap, hogy így van-e azt nem tudom.
Szimpatizálnék a szombati vendor váltásnál megjelenő 1.4-el is.Azt mondjátok érdemes a zöld ládákat betárolni, csak ha esik és sikerül ki is menteni, a hátralévő időben akkor nem bontok.
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
Biztos több időt áldoznék a DZ-re és jobban is szórakozna a normál játékos mint én.
Holnap 15.-e kedves SP tulaj játékostársak ne feledkezzetek meg róla és mindenkinek sok szerencsét.
Tegnap heroic Lexington nálam bugos volt randomokkal nem akarta indítani- 5 kísérlet után otthagytam, viszont volt egy érdekes dolog, de így utólag lehet, hogy a két különböző randomét mutatta az SP supply ládát.
Nem a párosítás nem jött össze, hanem nem volt sehol a túsz és a fegyencek az ajtó pedig locked. -
arnikusz
veterán
Köszönjük.
Pedig sikerült a Robust mellényeket is előhalászni a ládafiából és tessék.
Ja az xboxot elfelejtettem, csak a a segítő szándék dominált.
Nem baj kipróbálom kalibrálás után a tegnap esett Végső tokot és megnézem a nagybetűs DZ-t, csak öcsémet ki tudjam robbantani a Mafia III-ból. -
Darabokra
senior tag
ennyire nem is értek multis nyelven, de nagyjából tudom milyen lehet akkor a division multi része, nem hinném hogy odalennék érte. Viszont ha tényleg van 15-20 óra a single, nekem megér 6-7 ezret a játék. A multi meg már bónusz lenne nekem a single után, hátha bejönne a dolog
-
JanOSX
csendes tag
A tegnap jo volt nagyon, annak ellenere h sok volt a csalo. Kozelre nagyon jo a m870, fenn a konyvtarnal meglepodott a srac
. Jo ott ugyesebbek voltak, de az igy is jo volt mert nem csaltak. Nem is ertem, csalassal semmi kihivas meg izgalom nincs benne.
meg persze akadt 1-2 aki az utca kozepen menuzott mi meg megleptuk
. Ptsben alakul a striker, sztem azt fogom hasznalni, az shotihoz jo.
Ma egy picit beneztem a rendes jatekba, az mp7 hianyozni fog
Janesz
-
Igazából a sticky maradhatna mert végül is az nem sci-fi fegyver (ha nem számoljuk, hogy magától tölt újra a semmiből
) csak meg kellene végre csinálniuk, hogy a robbanás ereje a középponttól távolodva csökkenjen, cserébe lehetne kicsit nagyobb a robbanás hatóköre "a kecske is jóllakna meg a káposzta is megmaradna" alapon. Vagy akár spéci sidearm is lehetne amihez úgy kell gyűjteni a lőszert mint a spéci lőszereket azaz nem tudod korlátlanul használni.
Amúgy a teljesen skill alapú harchoz az kellene, hogy ne legyenek se skillek, se attribútum módosítók a felszerelésen, plusz ne legyen variáció még a fegyver sebzésében sem, azaz egy rendes PVP aréna (mondjuk az sem ártana hozzá, hogy a tickrate minimum 30-60 legyen a jelenlegi 10 helyett). -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Köszönjük.
Ez így akkor szimpatikus.Kérjük a kedves Játékostársat a következő heti kommentjében arról tájékoztasson, hogy indul az 1.4.
Így akkor látjuk majd hogy indulunk az új úton. Bár rágja a fülemet a PTS Bug, de még kitartok.
Magam részéről megköszönök minden eddigi tesztelő játékostárstól jövő infót.
-
-
Anonymus23
veterán
Eddig volt, és csak az dobott "normális" GS lootot, akkor ezt most kivették?
Mondjuk a loot minősége az kb a béka hátsója alatt van.Mondjuk amennyi minden már a béka hátsója alá került ezen játék kapcsán, ez a béka a Burdzs Kalifa felé nőtt, és veszélyezteti az alacsonyabban repkedő műholdakat.
-
RazoR
veterán
Player ammo capacity has been increased after level 30.
Added a player reporting interface for PC users.
Rogue players are now shown on the mini-map.
Players can now mark weapon and gear items as “favorites” which locks them in their inventory. Locked items cannot be sold, shared or dismantled.
Added a buyback option to vendor’s inventory. Players can now recover items they have accidentally sold.
Equipped items are now always displayed at the top of the inventory list.
Weapon magazines are now refilled when restocking from an ammo crate.Végre!!
(miért csak most??
)
Köszi norti!
-
Anonymus23
veterán
Balance talán lesz, de úgyis meg fogják találni a kiskaput.
Hát ez kb olyan, hogy a játék varázsa elmúlt, a jól összerakott szettek lettek volna azok, amivel érdemes játszani, még akkor is, ha a mobok úgy lesznek, hogy ha csak rájuk tüsszent az ember, attól is hullanak, mert ugyebár legyünk már stílusosak, ha az influenza miatt van az egész játék
Biztos megvan a mögöttes célja ennek, de evvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest