-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #43698 üzenetére
2 fő lassú fedezékböl seeker dobálás mellett lehet nyugodtan megcsinálni.
Nincs rush azonnal uzsgyi vissza, ha jönnek. A végén meg fent a lêpcsőlejáratnál a sarokban és egy szinttel lejjebb a korlátnál holttere van a tűznek és ládában nyugodtan dobáltuk a seekert, Anonymus meg mellé a turretet.
A shotisokra kell vigyázni. Én nem vagyok profi stickys azt nem hasznàltam.
Reclaimerem a 2. variáns volt 4000 tüzfegyver, 291 ezer keménység és 8000 elektronika volt.
Így majdnem 20 óra volt a kezdés és 21.03 volt a fotó időpontja a vêgén volt 2-3 perc míg összeszedtem a cuccot.
A healer agent Özvegy ha nem fekszik rögtön szépen ki kell mellőle szedni mindenkkit és az SVD-s Agentre kell még figyelni.Sith akkor még utána is termékenyek voltatok. Meddig még csak a loot átlag miatt.
-
xyvalaki
aktív tag
Tegnap este, 3x egymás után szedett ki a tűz a Reclaimer 6-os bónusz mellett. Egyszerre az egész csapatot, instant. Negyedszerre meg 15 percig jöttek ki a mobok az ajón, a hátsó sarokban, kettesével. Aztán meg, az ötödik menetben, 5 perc alatt vége volt az egésznek.
-
sith7
félisten
köszi mindenkinek, mindent, 8 class cucc + 1 exo, 98% - ban DZ - ből
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43687 üzenetére
Mdr-hez kéne. Ahhoz viszont nagyon passzolna.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43690 üzenetére
így van, valószínűleg ugyanaz a bug mint az extended magazine-al volt, amúgy egyszerűen megoldhatnák, ha 1.8-ban engednék optimalizálni a fegyver és gear modokat is
(#43691) Snip3r_HUN: vedd ki légyszi a fegyverből, hogy látni lehessen az adatlapját, csak kiváncsi vagyok a power level-jére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43691 üzenetére
Jó, most már láttam
Mondjuk e helyett már inkább használnám a 19/6/3-as módosítót, de az újratöltés is jól tud jönni... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43690 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43688 üzenetére
ETTŐL frissebbet nem találtam...
Én mondjuk ha 17%-os, akkor már kidobom, van egy halom 18-asom, meg jó pár 19-es, szám szerint 6.
A 18-asok közül is sok az, amit jó pár hete, vagy hónapja lehetett venni 18-6-2,5 (CHD/HSD/CHC)...Nem mondom, hogy olyan a lootom mint a tied, de azért már volt szinte mindenből 1-2 db, azaz viszonylag maxos cuccok, de hogy még csak nem is láttam 20% (avagy 20,5%-os) cuccost...
(#43689) dvd24
Akkor ez is olyan bug, mint a töltény tár sokáig, hogy nem tudták beállítani, hogy megfelelő nagyságú is essen?
Én nagyon sok gripet craftoltam, már csak kínomban is, mivel folyamatosan capelnek az alapanyagok, de soha még csak véletlenül sem volt 20%-os... -
dvd24
senior tag
válasz
pár hete redditen is előkerült ez a téma, ott azt mondták hogy a 20%-osok még 1.3ban estek
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
19% crit feletti elég ritka,épp úgy mint a kis piros markolatból,1 db olyanom van amin 20% chd van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Krissz1983 #43685 üzenetére
Ha AR-re vagy SMG-re kell, azaz nem akarsz feltétlenül belenézni (pl DeadEye sniperhez), akkor a Pro Red Dot is jó lehet, mert azonosak a tálent lehetőségek.
Viszont:
A múltkor valaki DZ-ben mondta (másik magyar csapattal leálltunk beszélgetni), vagy a C79-esre vagy a PRD-ra) hogy neki 20% CHD-s van.
Létezik ez? Vagy csak kamuzott? 19% felettit én még nem láttam egyikből sem.Na jó, most nézem a gear cheatben 20,5% a max, na ilyet se láttam még az életben...
Vagy valami nem stimmel, mert ott meg a minimum 17%, ami ha jól tudom pl 16%...
Nah mindegy... -
Krissz1983
aktív tag
Srácok mondja már meg valaki hogy a c79-es távcsövet kivették a játékból vagy ki az isten mert keresem mindenhol de sajnos nem dobja senki...
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43683 üzenetére
Kb hasonló enyém is, annyiban más, hogy nekem több a stamina, viszont elektronika elég kevés. CHC, AR-el nekem is 20% körül van, de nagyobb részt MP7-tel megyek ott 40% körüli.
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43681 üzenetére
DZ-ben én is, ha csetepatéra számítok. Mennyi a FA és CHC-d?
Ha landmark farmra, akkor 3 D3FNC, 2 predator +NB. Ezzel egyedül elég jól lehet farmolgatni feljebb is.
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43678 üzenetére
Nem rossz, de nekem eddig a Ninjás kombók jobban bejönnek, mint a full CF szettek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43678 üzenetére
Milyen szett most a fő DZ-s alkalmazásod?
Amit mutattál?
Köszönöm. -
Snip3r_HUN
addikt
Set bonus 5:
+5% skill haste
+5% skill powerSet bonus 6:
Improved Tactician's AuthorityUsing a skill while at max bonus will reset the skill power buff but will raise the cap to 60%.
Using a different skill at 60% has 50% chance to set the buff power back to 30% and keep the cap at 60%.
This chance is increased by 10% for every 2000 Electronics.Más.: Na kiket sikerült földre vinni ? Hát NoMaD-ékat, igaz csak egyszer mert utána jött a végtelen számú recovery link.
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43673 üzenetére
És mit tud a CF taktikus 5-ös, 6-os bónusza?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43675 üzenetére
ÁCCSI.
Ez csak az egyik tényező vala, meg jött hozzá a Rambo tényező is.Komolyra fordítva a szót a következő GE-ről a korábbi hsz-ben szereplő adatokon kívül semmi érdemleges információ.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43673 üzenetére
Ez jó hír a Taktikus mindig is jobban bejött, mint a Reclaimer healer.
Tegnap 3 Rabozo csapattárs mondá is, hogy még tanulnom kell a healelés tudományát.
Mondjuk amikor mindhárman keresték az aprót a Warrenen, csak sikerált kitaktikázva a végén a 3 bosst feléleszteni a teamet.És igen csak egy jó tanács a jobb talentes P416-okat tessenek eltenni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43671 üzenetére
Most csak a PTS mindenek felett megy.
Rouge 2.0-t nagyon támadják.
Hétvégén DZ supply extra reward.
Október 31 Halloween event féleség.Ez van most kínálatban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43668 üzenetére
Nem fertőzted még meg?
Este mehet, ha jön fórumtársunk, annyira nem sürgős az a fekvés nélküli Napalm achi.
DZ 7-9 fent tegnap is dobott az egyik boss majd fullos Cassidyt, ami ki is jött szépen.
Hozom a tegnapi Reclaimert ott 291.000-re feltornáztam a keménységet és 8000-s a képzettség, tegnap elment Warrengate Legendaryn.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43668 üzenetére
meg a class cuccok világába, mert olyant még csak képen látott
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43665 üzenetére
Adhat exoticot, így megtartom őket, meg ott van mint nálad a 10.000. GE credit is 6 ládára a követző eventre
Este jöjjön Vzarno kolléga és zúzzunk. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #43657 üzenetére
be akartam én is nézni aztán leültem házit csinálni. gondolom most, hogy minden jó cuccot kihoztál dz-ből már értelme sincs a mai napon játszani.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43661 üzenetére
Én elmaradtam, a múltkor jópár exo ládát nyitottam a HVT/GE miatt.
de van 12 heti és 10 db GE meg 1 EXO ládics.
Sima hetit csak az aktuálisan csinálom a héttől, de megállok majd a 30 ládánál a 10 GE-t nem számolva.Az Alejandrot nerfelték, most a héten a House SMG a kedvelt PTS-n, a 2 snipert viszont nem mutogatják.
-
sith7
félisten
válasz
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43661 üzenetére
Én csak egy karakteren gyűjtöm a ládákat, ha 40-50 ládából nem esnek majd ki az új fegyverek akkor semmiből...
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43660 üzenetére
Én randomokkal szoktam még csinálni a heti exo ládákért a küldetéseket, ott látom, hogy használják, de sokan LMG-vel, elég szépen darálnak vele, gondolom a 220-as tárból jut felstackelni az adottságot, meg viszonylag sűrűn aktiválódik a 6.(?) tulajdonság, amikor megjelenik a fejük felett a kis jel (látszik mennyire kedvelem a strikert, meg se néztem a szet adottságokat)
Exo-ból is van már 52 láda, és van olyan karakter amelyiken egyik küldetés sincs még meg a hetiből.
A Clear Sky a 2. Global event óta eléggé esélyes lett még randomokkal is, ketten ha már tudják mit kell csinálni, a másik kettő meg darál, akkor viszonylag simán meg lehet csinálni. -
arnikusz
veterán
Egyébként használ valaki Strikert, mert nem nagyon látom sehol a PTS-hez képest.
Egyet összeraktam, de max. PVE, de van mellette a dps Reclaimer inkább azt használom azon az alton.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43658 üzenetére
Boss kört ma még nem is csináltam.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Jössz ide és hergeled a népet!
Nekem tegnap 3 boss kör, első kettő semmi (illetve nem mert Tenebrea meg a szokásos Caduceus az jött), a harmadikből meg 2 striker térdvédő, az egyik kuka, a másik viszont maxos PvE, sajnos nem használok Strikert...
Persze, hogy ebből esik a legtöbb (~30-35db kb már esett)
-
arnikusz
veterán
-
Na úgy tűnik kezdenek visszatérni a szuperhősök.
#1. Pénteken, egy picit gyanús 3 fős cseh csapat akik a jelek szerint megtalálták a division Szent Grálját ami biztosította nekik a szentháromságot (tűzerő/szívósság/elektronika) -többnyire egyszerre-. Pl az egyikük kiállt a folyosó közepére overhealben, hárman zúdítottunk rá zárótüzet és ő majdnem lelőtt kettőnket majd szépen visszafutott a fedezékbe 1/3 élettel. Futószalagon nyomták az emp sticky-ket (gyakorlatilag az effekt nem járt le az előzőből mire jött a következő). 7-8 ember kellett, hogy lenyomjuk hármukat.
#2. Miközben a fenti csapattal harcoltunk odagyűltek a Xer-esek akiket kicsit később lelőttek a csehek és erre válaszul levetették a civil ruhát és effektíve lőhetetlenné váltak (érdekes módon a lag csak nekik segített).
#3. Ma este, 4 fős rugó brigád (Nemirod., BREACHER_., shmelb_173 meg E.V.E.N.S) akik közül Nemirod. meg shmelb_173 lelőhetetlen volt miközben az egyikük garantáltan reclaimer CF-ben volt a másik 2 meg csak nagyon szívós. Egyszer nettó 5mp alatt töröltek ki négyünket miközben survivor+tac link kombóval lőttük őket (részben egy reclaimer CF ládában állva) és talán még az overhealt se sikerült lelőni róluk. Egy kicsivel később az egyiküket elkapta a mohóság mert elkezdett a falon keresztül lőni minket. -
törölt tag
Csak egy félreértést szeretnék tisztázni, így kérem az válaszoljon aki biztos információval tud szolgálni.
Az egyik kollégám azt állítja, hogy volt 256-os LVOA-C és könnyű M4 tervrajz volt az elmúlt 1-2 hónapban a tervrajzárusnál.
Nagyon régen keresem (várom) ezeket a tervrajzokat, tehát tényleg igaz ez az információ vagy csak fel akarta b####i az agyamat vele? -
válasz
Snip3r_HUN #43631 üzenetére
A sok zöld material honnan lett/maradt meg? Nem konvertálod át kékre?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Ha használtan veszek egy Gold Edition Xbox One-ra.. Akkor a Seas Pass hogy működik? Tehát nem kód formájában van benne a lemez borítójában, hanem fizikailag a lemezhez tartoznak a plusz tartalmak?
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43645 üzenetére
Meg utána a 204-es Aug ami 75 - ös szinthez volt kötve, na azon a héten ment a szintezés ezerrel. Emlékszem egyedül toltam és még talán 35 - ös LMB s shotisok voltak, így föleg a dagi lángszórós bossokat öltem.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #43643 üzenetére
Elvileg akkor is sírás ment hogy sok embernek nem volt meg a tervrajzokhoz szükséges szintje és/vagy pénze. Pedig akkor volt értelme a karaktert húzni és a pénzt gyűjteni emiatt. Emlékezz csak vissza amikor bejött a First Wave Vector tervrajz, baromi ritka fegyver volt így marhára örültem neki akkor hogy volt rá ~300k DZ creditem és a szint is megvolt hozzá.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43642 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #43642 üzenetére
Miért vették ki?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43641 üzenetére
Aztán ha egyszer visszakerülnék a tervrajzok DZ-be ahogy volt akkor lenne sírás.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43640 üzenetére
És azt mire tudod használni?
Azt a 2-3 cuccot megveszi az ember, amit néha érdemesEz meg kell rollolni, sose lesz 1400-ból 1401
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43638 üzenetére
De nagy jampi vagy.
Hát DZ credittel hogy állsz ?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43635 üzenetére
Nekem eddig 52 van, akkor abbahagyhatom?
Egyébként ez volt 1.7 előtt is, ment a gyűjtés, első nap kiesett 2 vagy 3 ninja, aztán az összes többiből egy sem.
Itt is igaz a random, de azért 100-ból csak kiesik több, bár erre sincs garancia, csak minden ládában benne van az esély.(#43631) Snip3r_HUN
Ugyanennyi normál kreditem van, csak van még előtte egy egyes
-
Leszámolna a csalókkal a Windows 10 frissítése
Ez lehet megoldja majd a gondotokat
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43633 üzenetére
üss még
...
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43631 üzenetére
és 687 db exo és 1547 db class cucc
... meg 834 milla kredit
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43628 üzenetére
Az első videókon csak annyi volt, hogy löttek bele és nem lett rugó, csak ha beindította a mechanizmust.
A rosszseb se fog odamenni lelövetni magát, hogy legyen ládájuk.Az új Bansheet összerakom és ki is fogom majd próbálni, de nem elsődleges cél.
Egyenlőre gondok vannak ezzel a PTS alapján, így ne is fecséreljük rá a szót.
A DZ sem lesz így másabb, ha ezek a csalók fognak rugózni.
Tegnap mikor Endrével voltunk hátulról szedtek le a gyökerek, meg utána Omega7001 kollégát is.
Hiába váltottunk szervert 3-szorra is ott voltak.Most a 4. alt 55. szinten van azt megcsinálom az elkövetkezőkben és 1.8-al átnyergelek az új területre, meg a horda módra, mert ott is a 4 vs 4 mód sem lesz jobb mint a DZ vagy LS a csalók miatt.
Gondolj bele pl. 4 cccp-s a másik oldalon.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43626 üzenetére
okay
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43627 üzenetére
A 4. karakteren hiányzik még 4 szint, valahogy nem mozgatja a fantáziám ezzel a sok gyökérrel "játszani".
Nem létezik, hogy ezeket nem védi valaki belülről, mert amennyiszer jelentve voltak, már rég a föld színéről is bannolni kellett volna őket...Hogy is lesz ez a "rugó kapcsoló"?
Ha valaki rugó, akkor lelőhet engem, függetlenül attól, hogy én nem akarok PvPzni? A múltkor kiveséztük, de nem maradt meg, hogy mi is lesz a lényege.. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43626 üzenetére
Van ott más gyökér banda is bőven felszoktak na.
Így már fent is 4-es csapat ajánlott.
A szokásos időben munkanapokon 20-22-ig várom a gyűjtőgetni óhajtó Agenteket. Elég jó a loot rátám is és odadom, nekem most nem kell semmi. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43623 üzenetére
Á, nem is tűnt fel eddig senkinek
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43622 üzenetére
Tökéletes mégsem eshet, az túl feltűnő lenne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43621 üzenetére
Igen, hogy 2 vagy csak 1 rossz tulajdonságot kell átrollolnod, amire persze elsőnek beadja a kívánt maxos eredményt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43620 üzenetére
Nálam is épp ugyan úgy "random".
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43614 üzenetére
komolyan mondom, veszek ki egy nap szabadságot, és reggel veled megyek ... ilyen a világon nincs , nekem 1 hét alatt nem esett egy db class se
players111
ott is sok a named boss ? -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43614 üzenetére
Jó vadászterület ez a felső DZ.
-
Lifer092
senior tag
"de a drop egy kalap kakit nem ér".
Alapjaiban véve az egész játékban érvényes ez a fogalom elég sok ember számára....
Én kíváncsi vagyok az UG -ra majd, végül milyen lesz.
Hangulatos nagyon, ez a DLC meg a Survival ami igazán le tud kötni. A kinti PvE meg PvP-nek nevezett bohóckodás annyira nem köt le már. Max majd az 1.8 miatt gyűjtök még exo ládát.
-
XeeN
senior tag
Egy rövid vélemény a PTS UG-ről, hátha valakit érdekel.
Az öt új nehezítés jópofa, de szerintem könnyebb lett a játék, mint az eredeti volt. Medkit nélkül végig lehet futni rajta kihívás + 5 nehezítés mellett is, minimális heal mellett. A checkpoint rendszert egyszer próbáltuk ki, az adott fázis elejére dobott vissza. Esik EXO! Juhhé, már van 2 Midasom...
Classi droppom még nem volt. A Hunterek kevégbé okoznak gondot mint survivalban, az utolsó 4 tárgyat dobott eddig mindíg. Azonban nálunk valamilyen oknál fogva ha a cimbi Shielddel volt, a hunterekkel való összecsapás után csak vánszorgott a karakter, amíg el nem dobta a skillt. A lőszeres ládák a mapok elején haladási irányban vannak, nem kel hátraarcot végni rögtön az elején, mint régen. Kétszer volt bossfight az öntödében, raveben még nem jártam.
Summa summarum: Poénkodni le lehet menni, de a drop egy kalap kakit nem ér, exo ide, exo oda.
-
arnikusz
veterán
A Játékostársam Endre szerencsehozó, ma is exok és CF-ek estek.
De én csak ládázok márha hagynak a Jtf bambolino meg a bandája hátbalövős kis nyomik.
Át is raktam az utolsó még nem kész altra az arany exot, meg a Sniper féle virgonc, végsö, taktikus ninját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest